Είναι σίγουρα από τις καλύτερες φετινές κωμικές παραστάσεις που έφτασαν στην Πάτρα και το κοινό το αναγνώρισε από την αρχή με sold out...

To "Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή" φιλοξενείται στο θέατρο Πάνθεον που το βράδυ της Πέμπτης γέμισε με κόσμο που γέλασε με την ψυχή του, στην μαύρη κωμωδία του Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Οι θεατές ενθουσιάστηκαν από το έξυπνο χιούμορ της παράστασης αλλά και με τις σπουδαίες ερμηνείες των ηθοποιών που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό εισπραττώντας το χειροκρότημα.

Ένα ακόμα κομμάτι που ενθουσίασε τους περισσότερους λάτρεις του θεάτρου είναι τα σκηνικά...


Τόσο η σκηνή όσο και τα κομμάτια εκτός αυτής, παρέπεμπαν σε γραφικό χωριό της Πελοποννήσου και για να επιτευχθεί αυτό, δούλεψε σκληρά η Πατρινή Αγνή Στασινού την οποία γνωρίζουμε λίγο καλύτερα από τις τρομερές δουλειές που έχει κάνει στο καρναβαλικό εργαστήρι και όχι μόνο.

Η Αγνή ασχολείται με την κατασκευή και δημιουργία πολύ καιρό, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των Πατρινών επιχειρήσεων που την χρησιμοποιούν σε διάφορες δουλειές της.

Για το "Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή" έκανε πολύ ωραία δουλειά εντυπωσιάζοντας μας, μιας και έχουμε συνηθίσει οι παραστάσεις που έρχονται από Αθήνα να μην έχουν τόσο "πλούσιο" σκηνικό να παρουσιάσουν.

Να σημειώσουμε πως αίθουσα ήταν γεμάτη από άκρη σε άκρη ενώ ο κύκλος των παραστάσεων ολοκληρώνονται το Σάββατο 13 Μαΐου!