Καλά τι γίνεται εδώ και ορισμένες ώρες στο social media και πιο συγκεκριμένα στο facebook;

Η μισή Πάτρα βγήκε στο διαδίκτυο, με τις φωτογραφίες τους φάτσα κάρτα, σε άρθρα έχουν αναστατώσει τόσο τους ίδιους, όσο και τους φίλους τους.

Άλλοι έχουν συλληφθεί για ναρκωτικά, άλλοι θεαθεί από το μάτι του «ρεπόρτερ» σε μέρη ύποπτα, άλλοι έχουν πάρε δώσε με την ελληνική δικαιοσύνη και το ΣΔΟΕ, ενώ άλλοι (οι περισσότεροι για την ακρίβεια) ετοιμάζονται να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Survivor 2.

Tα θέματα πέφτουν «βροχή» και τα αποκλειστικά προέρχονται από ένα μόνο site το οποίο μέχρι χθες κανείς δεν γνώριζε. Έχει όμως τόσους δημοσιογράφους λαβράκια; Στην πραγματικότητα μιλάμε για την νέα μόδα που φαίνεται ότι θα γίνει μανία από τους χρήστες των social media και του facebook.

Σύμφωνα με αυτή κυκλοφορούν fake ειδήσεις σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα, channel28news.com, στην οποία μπαίνοντας ο καθένας μπορεί να κάνει πλάκα και να τρολάρει (καλοπροαίρετα φανταζόμαστε), ένα πρόσωπο της επιλογής του.

Η φωτογραφία του άρθρου είναι κανονική από το προφίλ προφανώς του προσώπου που έχει επιλεχθεί, ο τίτλος είναι συνήθως πιασάρικος και η ιστορία του «ρεπορτάζ» μοιάζει κάπως υπερβολική, με χιουμοριστική πάντα διάθεση για πειράγματα.

Το σίγουρο είναι ότι αν δεν ξέρεις αυτή την νέα μόδα των social media, σίγουρα την πατάς. Δείτε ορισμένα από τα παραδείγματα αφού τα fake άρθρα που κυκλοφορούν είναι πολλά, έτσι ώστε να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.


Ο νέος “Ντάνος” λέει “Vamos” στον Άγιο Δομίνικο!

Ο γνωστός φωτογράφος του www.patrasevents.gr σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το πολύ στενό οικογενειακό του περιβάλλον, μετά από αίτηση που είχε υποβάλει για την υποψηφιότητα του στο παιχνίδι, έγινε δεκτός ανάμεσα από 15.000 περίπου συμμετοχές και ετοιμάζεται ψυχολογικά αλλά και σωματικά για την μεγάλη εμπειρία που πρόκειται να ζήσει με την ομάδα των Μαχητών για το Survivor 2 που θα προβληθεί στις οθόνες του ΣΚΑΙ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο ίδιος προχώρησε και σε μια δημοσίευση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γράφοντας τα παρακάτω: “Είναι καιρός να σταματήσετε να ξοδεύετε σε αντικείμενα και σκεφτείτε τις αναμνήσεις που μπορείτε να φτιάξετε με λίγη αποταμίευση και ενα χάρτη!!!

Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι αυτοί που ξοδεύουν χρήματα σε εμπειρίες ζωής και όχι αντικείμενα. Φαίνεται ότι οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι στον κόσμο είναι αυτοί που κρατούν αποστάσεις από την αλόγιστη σπατάλη σε άχρηστα πολλές φορές αντικείμενα.” προϊδεάζοντας έτσι όσους γνωστούς και φίλους δεν γνωρίζουν ακόμα πως έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση του για το επόμενο παιχνίδι επιβίωσης μιας και ο ίδιος έχει αποφασίσει να το ανακοινώσει λίγο πριν το μεγάλο ταξίδι!

Σημασία δεν έχει η αφετηρία.. Ούτε ο προορισμός.. Σημασία έχει μονάχα το ταξίδι.. και εμείς του ευχόμαστε να το απολαύσει!


Η "είδηση" λεέι:

Ο λόγος για τον Θανάση Λαμπρόπουλο, γνωστό ως TANASIS, o οποίος αγόρασε Porsche Carrera cabriolet με τα λεφτά των φωτογραφιών και πλέον ειναι επίσημα στο στόχαστρο της ΣΔΟΕ ΠΑΤΡΩΝ.O ίδιος δηλώνει πως την κέρδισε σε λοταρία λούνα-παρκ.Η υπόθεση εχει φτάσει στο πρωτοδικείο Πατρών.

Έξαλλες οι κοπέλες που φωτογραφήθηκαν έναντι 3000ευρω ετοιμάζουν πορεία στη Ρήγα Φεραίου με αίτημα να τις πάει βόλτα με την Porsche στην παραλία του Ριου για να ανεβάσουν story στο Instagram με τα μαλλιά που ανεμίζουν.


Σύμφωνα με τις "ειδήσεις"

Στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψει ο γνωστός Πατρινός, Μάριος Χριστόπουλος, αφού έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση του για το επόμενο παιχνίδι επιβίωσης, Survivor Greece 2, που θα προβληθεί στις οθόνες του ΣΚΑΙ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η εμπειρία του από τη σκληρή στρατιωτική του θητεία στην Κύπρο, η ενασχόλησή του από μικρό παιδί με τον (πρωτ)αθλητισμό και το μόντελινγκ, καθώς επίσης και η αγάπη του για ταξίδια και περιπέτεια θεωρεί πως θα τον βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσει στο σκληρό “στίβο μάχης” στο τροπικό νησί της Καραϊβικής και να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο των συμπαιχτών και αντιπάλων του όσο και των τηλεθεατών. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!


Με πολύ φαντασία...

Ο μικρός παρά τις δυσκολίες του παιχνιδιού κατάφερε να μπει στο LCS και συγκεκριμένα τον πήρε η ομάδα Fanatic και είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την ομάδα του...

Όπως φάνηκε και στην συνάντηση που είχαν το πρωί έδειξαν πως τον εμπιστεύονται και είναι λογικό γιατί θα έχουν δίπλα τους ένα από τα καλύτερα Adc στον κόσμο.


Την ίδια ώρα κάποιοι γίνονται... αγάλματα!

Τοποθέτηση αγάλματος στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης,ανακοίνωσε ο Δήμος Αμαλιαδας προς τιμής της προέδρου ζωντοχηρων κάμπου Γιώτας Ευθυμιοπούλου για την προσφορά της στο κάμπο! Αναμένεται η ημερομηνία τοποθέτησης του!


Η 17χρονη αθλήτρια Ρένια Ράπτη της Παναχαϊκής Γ.Ε αποφάσισε φέτος να ασχοληθεί σοβαρά με τον πρωταθλητισμό αλλά δυστυχώς λόγω τραυματισμού από υπερβολική προπόνηση κάηκε και σταματούν εδώ τα ονειρά της…Της ευχόμαστε όλοι να επανέλθει γρήγορα και να επιστρέψει στον χώρο του αθλητισμού,έτσι ώστε να δίξει σε όλους το ταλέντο της..

Υ.Γ: Καλή ανάρρωση καλή μου.


Μετά την πρόταση της Liverpool η οποία έφτασε στο ύψος των 2.500.000€ έρχεται και η πρόταση της Δόξας Ελαίωνος η οποία ανέρχεται στο ύψος των 3.000.000€ και έτσι ο νεαρός στόπερ θα μείνει στην Ελλάδα για τα μάτια της Δόξας Ελαιώνος!


Πώς γίνεται να ανεβάσεις το... δικό σου story;