Το μεγαλύτερο γέλιο βγαίνει μέσα από τις πιο δραματικές καταστάσεις και βασισμένοι σε αυτή την συνταγή που αποτελεί έναν διαχρονικό κανόνα για την κωμωδία, οι συντελεστές της παράστασης «Μπαμπά... Μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» γνώρισαν μία απίστευτη επιτυχία τον περασμένο θεατρικό χειμώνα όπως και τις τελευταίες σεζόν.

Μια επιτυχία που τους ακολουθεί και στην Πάτρα στον πρώτο σταθμό της καλοκαιρινής τους περιοδείας, αφού όλες σχεδόν οι παραστάσεις που θα παιχτούν από την Πέμπτη 11 έως και το Σάββατο 13 του μήνα, είναι sold out.

Γι' αυτή την μεγάλη τους επιτυχία μίλησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ της Πάτρας, σε μία συνάντηση που έγινε μέσα σε ένα ζεστό και παρεΐστικό  κλίμα, στο μεζεδοπωλείο «Πλατεία» της πλατείας Γεωργίου.

Η συνάντηση ξέφυγε από τους τυπικούς κανόνες της συνέντευξης Τύπου, κάτι που έδειξαν να θέλουν τόσο ο Αλέξανδρος Ρήγας (σκηνοθέτης του έργου), όσο και οι ηθοποιοί...


Αλέξανδρος Ρήγας - "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" Πάτρα

Σε ένα χιουμοριστικό κλίμα, με πρωτεργάτη τον Παντελή Καναράκη και την Παρθένα Χοροζίδου, με τους συντελεστές να κάνουν πλάκα ο ένας στον άλλον μίλησαν με τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ και κάλεσαν τους Πατρινούς να έρθουν να τους δουν από κοντά στο θέατρο Πάνθεον.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι σε αυτή την παράσταση που παίζεται εδώ και αρκετά χρόνια με την ίδια πάντα επιτυχία βλέπει κανείς ορισμένα από τα σημαντικότερα ονόματα της θεατρικής σκηνής αλλά και της τηλεόρασης, κάτι που από μόνο του μαρτυρά την ποιότητα της παραγωγής.

Να σημειωθεί ότι στην συνέντευξη Τύπου ήταν η Τασία Μανωλοπούλου και ο πρόεδρος του ΕΨΥΕΠΕΑ, Θωμάς Γκορίλας, καθώς μέρος των εσόδων από τις παραστάσεις θα διατεθούν για τις ανάγκες των αυτιστικών παιδιών της περιοχής.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι:

Χρυσούλα Διαβάτη,

Παντελής Καναράκης,

Γιώργος Καβακάκης

Πατρίκιος Κωστής

Μπέσυ Μάλφα,

Δημήτρης Μαυρόπουλος,

Σοφία Μουτίδου,

Τάσος Παλαντζίδης,

Θωμάς Πανδής,

Γιάννης Ρούσσος

Θανάσης Τούμπουλης

Παρθένα Χοροζίδου,

Κωνσταντία Χριστοφορίδου


Μπέσυ Μάλφα "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" ΠάτραΚαναράκης - Χριστοφορίδου "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" Πάτρα


Χρυσούλα Διαβάτη "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" Πάτρα


Παρθένα Χοροζίδου "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" Πάτρα


Θωμάς Γκορίλας ΕΨΥΕΠΕΑ Πάτρας