>Το φιλανθρωπικό Ινστιτούτο ΠΛΑΤΩΝ-Platon Institute, σε συνεργασία με το HEALTH CLUB FITNESS at Porto Rio Hotel & Casino, διοργανώνουν την αθλητική φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο "ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ".
 
Η εκδήλωση αφορά αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των Παλαίμαχων της ιστορικής ομάδας ΑΕΚ και της Ομάδας του Health Club Fitness Patras όπου αγωνίζονται επίσης για Φιλανθρωπικούς Σκοπούς.
 
Σκοπός της Διοργάνωσης είναι να μαζευτούν χρήματα που θα διατεθούν για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς στην Αχαΐα του Ινστιτούτου ΠΛΑΤΩΝ αλλά και του Συλλόγου "Χάρισε Ζωή" (δωρητών μυελού των οστών) κατόπιν αίτησης των δυο αγωνιζόμενων πλευρών και άλλων συλλόγων με φιλανθρωπική δράση. 
 
Ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα έχει οριστεί η Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 στις 6:00 μ.μ. στο Παμπελοπονησιακό στάδιο.
 
Τα έξοδα γι'αυτή τη διοργάνωση αντιλαμβάνεστε πως είναι αυξημένα και στοχεύει στη μεγαλύτερη δυνατή απήχηση που μπορεί να δοθεί ώστε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή προσέλευση κόσμου αντίστοιχα ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να αποδοθούν στους ανθρώπους και τους συλλόγους που μεριμνούν για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά πολύ μεγάλη ανάγκη.