Το νέο της κομμάτι ανέβασε στο Youtube η Πατρινή μπάντα, Space Soda.

Το τετραμελές ροκ συγκρότημα, με pop, funk και alternative αποχρώσεις, έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις με τα τραγούδια και την μουσική του. Έτσι, κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο κομμάτι του, «River Bank», το οποίο ανέβασε και επίσημα στα social media και στο Youtube.

Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι από το ep της μπάντας, το οποίο το φύλαγε να ανέβει τελευταίο με βίντεο. Το βίντεο σκηνοθετήθηκε και γυρίστηκε από την Boneli Arte και τα γυρίσματα έγιναν στην πανέμορφη λίμνη του Φενεού.

Είναι ένα τραγούδι που ακούγοντάς το σε κάνει να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα, δίνοντάς σου την ώθηση για να… κυλήσεις σαν το ρυάκι, θρέφοντας με το νερό του μία άλλη πραγματικότητα, έναν άλλον ίσως κόσμο.

Space Soda #spacesoda #spacesodaband #instagoods #feneos #feneoslake #photoofday #greekbands #greece #roadtrip

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Space Soda (@spacesodaband) στις

«Το τραγούδι το εμπνευστήκαμε μέσα από το Βανάκι» λένε στο patrasevents.gr. «Το βανάκι είναι το μεταφορικό μέσο που μας πηγαίνει σε μαγικούς και πανέμορφους κόσμους που δεν σε κάνουν να σκοτεινιάζεις και σου δίνουν την διάθεση για να μπορείς να πραγματοποιήσεις μέχρι και τα πιο χρυσά σου όνειρα.

Πιστεύουμε ότι η μουσική που έχει επενδύσει το κομμάτι ντύνει όλα τα παραπάνω συναισθήματα». Να σημειωθεί ότι οι Space Soda δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο του 2016, έχοντας κάνει ήδη πολλές εμφανίσεις, έχοντας ετοιμάσει αρκετά κομμάτια και ολοκληρώνοντας το πρώτο τους EP.

Αποτελούνται από τους: Ιωάννα Ζαχαροπούλου στα φωνητικά, Τζίνο Σπηλιωτόπουλο στην κιθάρα, τον Κωνσταντίνο Σπηλιωτόπουλο στο μπάσο και τον Γιώργο Φούρα στα ντραμς. Ακούστε το κομμάτι:


Space Soda - River Bank [Official Video]

Space Soda live #spacesodaband #live

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Space Soda (@spacesodaband) στις