Ένας ωραίος άνθρωπος είναι η Παρθένα Χοροζίδου που μίλησε στο patrasevents.gr στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Πάτρα για την παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

Η παράσταση πάει εξαιρετικά καλά από πλευράς προσέλευσης κοινού και η ίδια δείχνει να γνωρίζει καλά τον λόγο της επιτυχίας.

Κάπου ανάμεσα στον πανικό που βρίσκεται λόγω φόρτου εργασίας, μας είπε για το θεατρικό έργο του Αλέξανδρου Ρήγα και Δήμητρη Αποστόλου, ενώ μίλησε για το Your Face sounds Familiar στο οποίο συμμετέχει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά το show αυτό ανοίγει πόρτες, που θα μπορούσε να ανοίξουν χρόνια αργότερα ή νωρίτερα.


"Είναι ένα υπέροχο έργο του Δημήτρη Αποστόλου και του Αλέξανδρου Ρήγα"...

P.E. Που οφείλεται η επιτυχία της παράστασης;

Π.Χ. «Όντως πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι ένα υπέροχο έργο του Δημήτρη Αποστόλου και του Αλέξανδρου Ρήγα που φρεσκαρισμένο και με πολύ όρεξη μας φέρνει Πάτρα και αυτό για εμάς είναι σαν ένα ταξίδι αναψυχής. Έχω περάσει πολύ ωραία στην Πάτρα, όποτε και να έχω έρθει.

Η επιτυχία έχει να κάνει αρχικά με τους συγγραφείς και το ίδιο το κείμενο. Στην συνέχεια με το μεράκι το δικό μας και την όρεξή μας και φυσικά με το αλισβερίσι που γίνεται με το κοινό. Οι θεατές μπορούν να σε “σηκώσουν στα ύψη” ή σε αφήσουν να παιδεύεσαι δυόμισι ώρες χωρίς να κάνεις κανέναν να γελάσει..."


"Μπαμπά... Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή" - Θέατρο Ριάλτο/Αλέκος Αλεξανδράκης

"Αν δεν περνούσαμε καλά αυτό πίστεψε με θα ήταν αβάσταχτο..."

P.E. Ξεκινήσατε την περιοδεία, ενώ ήδη βρίσκεστε στο YFSF. Πώς προλαβαίνετε; Είχατε ενδοιασμούς για την συμμετοχή σας;

Π.Χ. «Είναι πολύ δύσκολο. Έρχονται με παίρνουν Παρασκευή και μετά με γυρίζουν πίσω στην Πάτρα για να παίξω. Όμως μου αρέσει τόσο πολύ που προσπαθώ πολύ για να τα καταφέρω.

Είχα πολλούς ενδοιασμούς. Είναι πάρα πολύ ζόρικο αυτό το πράγμα, μου θυμίζει όταν ήμασταν στην σχολή που ανέβαινε ένας συμμαθητής για να παίξει κάτι και οι άλλοι έλεγαν αν ήταν καλός ή κακός. Όταν σηκωνόμασταν εμείς οι ίδιοι καταλαβαίναμε ποσό δύσκολο είναι.

Όμως υπάρχει φοβερό κλίμα από πίσω και θέλουμε να ευχαριστούμε τον κόσμο...

Την Κυριακή μετά τον «Ρακιντζή» που μιμήθηκα πήγα σπίτι μου έκανα ένα μπάνιο και το πρωί που ξύπνησα είχα ακόμα κόλλες. Δεν ξέρεις αν μαζί με τα δόντια που θα βγάλεις, θα αφαιρέσεις και τα δικά σου. Ένα παίδεμα γλυκό είναι το παιχνίδι. Επίσης κάνουμε πλάκα στα καμαρίνια… Αν δεν περνούσαμε καλά αυτό πίστεψε με θα ήταν αβάσταχτο».


Your Face Sounds Familiar 4 - Παρθενα Χοροζιδου [Ριτα Σακελλαριου]..23/4/2017

"Δεν πήγαμε εκεί πέρα για να μας κρίνει ο Νίκος Μουτσινάς, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου ή και ο Σταμάτης Φασουλής"...

P.E. Θα σας ενοχλήσει αν ακούσετε κάτι άσχημο από κάποιον κριτή του show;

Π.Χ. « Δεν βγαίνω για να δείξω πόσο καλή τραγουδίστρια είμαι ή πόσο καλά μπορώ να μιμηθώ κάποιον. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι τέχνη από μόνο του και εμείς θέλουμε απλά να διασκεδάζουμε τον κόσμο.

Δεν με ενοχλεί τίποτα, αν αρέσω ή όχι είναι άλλο θέμα. Δεν γίνεται να αρέσεις πάντα και εμείς δεν πήγαμε εκεί πέρα για να μας κρίνει ο Νίκος Μουτσινάς, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου ή και ο Σταμάτης Φασουλής. Πήγαμε γιατί είναι ένα φρέσκο υπέροχο show που έχει πλάκα. Αν έρθει και εκείνη η ευλογημένη στιγμή που θα κάνεις κάτι τόσο καλά που θα το θυμόμαστε για καιρό, όπως είχε συμβεί με την μίμηση του Λευτέρη Ελευθερίου ως Θάνος Μικρούτσικος, τι να πω μακάρι. Εμείς θέλουμε να ξεβαραίνει ο κόσμος από τα δικά του και όχι να δείξουμε πόσο φοβεροί είμαστε.."


"Το θέμα είναι να δουλεύεις σκληρά και αν ευχαριστιέσαι την δουλειά σου"...

P.E. Τελικά ανοίγει πόρτες η τηλεόραση και το show;

Π.Χ. «Εγώ πιστεύω πως σου ανοίγει τις πόρτες, απλώς λίγο νωρίτερα. Αν είσαι έτοιμος, σε βοηθάει αν δεν είσαι θα σε «χαντακώσει». Μπαίνεις στα σπίτια των ανθρώπων και το κοινό σου πολλαπλασιάζεται. Θα μπορούσα για παράδειγμα να παίξω σε μια σειρά όπως το «Παρά Πέντε» που ήταν μια εκπληκτική σειρά και να με αναγνώριζαν πιο εύκολα και γρήγορα. Το θέμα είναι να δουλεύεις σκληρά και αν ευχαριστιέσαι την δουλειά σου, την ευχαριστιούνται και οι άλλοι».


YFSF - 3o Live: Παρθένα Χοροζίδου / Μιχάλης Ρακιντζής - S.A.G.A.P.O.