Στο πλευρό των 300 αθλητών που συμμετείχαν στο PanachaikoTrail 2017 βρέθηκε η έμπειρη Πατρινή φυσικοθεραπεύτρια Μαρία Ανδριοπούλου.

Μαζί με την ομάδα της ήταν από την πρώτη κιόλας στιγμή στο πλευρό των δρομέων καλύπτοντας τις ανάγκες τους πριν και μετά τους αγώνες που συμμετείχαν.

Η Μαρία Ανδριοπούλου έχοντας δουλέψει αρκετές φορές με επαγγελματίες αθλητές που για διάφορους λόγους είχαν υποστεί τραυματισμούς κινητοποιήθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών προκειμένου να φροντίσει για τη βελτιστοποίηση της αθλητική  επίδοσης των συμμετεχόντων.

Στο ειδικό κιόσκι που είχε στηθεί οι δρομείς έλαβαν όλη την φροντίδα που χρειάζονταν σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Άλλωστε το μυστικό της Μαρίας στην δουλειά της όλα αυτά τα χρόνια είναι η ψυχή και η διάθεση του ασθενή να λειτουργούν συνολικά με την φυσικοθεραπεία.

Αυτή είναι και η επιτυχία της, στο physioart!


RhysioArt

Λέγοντας physioart εννοούμε το μεγάλο εύρος ειδικών τεχνικών για την αποκατάσταση κλινικών παθήσεων.

Πρωταρχικός στόχος, είναι η εναρμόνιση του ασθενή με το περιβάλλον του εργαστηρίου ή στην συγκεκριμένη περίπτωση με την φύση και η δημιουργία συνθηκών ευχάριστης παραμονής.

Η ευχάριστη θεραπεία προδιαθέτει το άτομο να προσπαθήσει με μεγαλύτερη θέληση, έχοντας υπομονή, που του δίνει κίνητρο και αναπτερώνει την διάθεση του.

Καλή ενυδάτωση και αγγείωση των ιστών είναι στα «sos» των αθλητών.


Στο φυσιοκοθεραπευτήριο της κα. Ανδριοπούλου εστιάζουν σε κάτι ακόμα που θέλησαν να το εφαρμόσουν και στο Panachaiko trail.

Στην ταχύτητα. Η δυνατότητα να αντιμετωπιστούν οξείες και χρόνιες παθήσεις σύντομα, είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που εξασφαλίζουν την ταχεία αποκατάσταση των ιστών.

Οι αθλητές πήραν συμβουλές που τους φάνηκαν πολύ χρήσιμες και που όπως ανέφεραν θα τους εξασφαλίσουν καλύτερες επιδόσεις στους επόμενους αγώνες.

Το εργαστήριο Φυσικοθεραπείας της Μαρίας Ανδριοπούλου είναι ανοιχτό καθημερινά για πληροφορίες και οτιδήποτε χρειαστούν ασθενής που εδώ και πολλά χρόνια ταλαιπωρούνται.