Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα», κ. Γιώργος Σιγαλός, γνωστός «για τις ημέρες και τα έργα του» ως Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αρχής Δημαρά, σε δημόσια τοποθέτησή του καταφεύγει σε συνειδητό και χοντροκομμένο ψέμα, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την αρνητική ψήφο του στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, για το θέμα της μετατροπής των μισοερειπωμένων πρώην αποθηκών του ΑΣΟ, σε ένα σύγχρονο εκθεσιακό χώρο,

Αναφέρει, ψευδώς, ότι δεν έχει σταλεί η μελέτη στις παρατάξεις, παρότι εστάλη ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 5 Μάη, στους επικεφαλής των παρατάξεων, όπως ακριβώς είχε διαβεβαιώσει η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Είναι κατανοητή η ανάγκη του να απολογηθεί που καταψήφισε ένα έργο προϋπολογισμού 7.900.000 ευρώ, που προβλέπει πολιτιστικούς, αθλητικούς, εκθεσιακούς και χώρους ψυχαγωγίας.

Ένα έργο που θα συμβάλει καθοριστικά στη συνολική ανάπλαση και αναβάθμιση μιας υποβαθμισμένης περιοχής της πόλης μας και θα δώσει ανάσα στους κατοίκους της.

Κανένα ψέμα και καμιά συκοφαντία δεν πρόκειται να διασώσουν όσους επιλέγουν να στέκονται απέναντι και εχθρικά στο λαό της πόλης μας και τις ανάγκες του.