Δεν είναι η Ζήνα, αν και μοιάζει με μία αμαζόνα που βγήκε από κάποια ταινία πολεμικής τέχνης, έτοιμη για να πολεμήσει τους «κακούς» πάνω στο ρινγκ.

Είναι η Κατερίνα Αμπντάλλα και μπορεί στην Σαντορίνη που ήταν να μην κυνήγησε κακούς, κατάφερε όμως να δοξάσει τα ελληνικά χρώματα και να κάνει περήφανο τον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων της Πάτρας, χαρίζοντας στην ελληνική αποστολή και στον εαυτό τους, δύο χρυσά πανευρωπαϊκά μετάλλια.

Όλα αυτά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της WKF που έγινε στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, σε μία διοργάνωση με τα μεγαλύτερα ονόματα του Kickboxing και την ελληνική αποστολή να έχει μία δυναμική παρουσία.

Η Πατρινή πρωταθλήτρια Ευρώπης κατάφερε και πήρε το χρυσό μετάλλιο στο στυλ Lowkick, αλλά και την πρώτη θέση στους αγώνες Κ1, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κάνοντας να ακουστεί ο ύμνος της Ελλάδας δύο φορές, σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στο Kick Box.

Μάλιστα, πέρα από τα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησε η αθλήτρια του Γιώργου Καρέλια, θα μπορούσε να πάρει και ένα ακόμα τρόπαιο, αφού αγωνίστηκε στο main event το βράδυ του Σαββάτου για το διεθνή τίτλο με την πρωταθλήτρια Αφρικής Patricia Apolott.

Η Κατερίνα Αμπντάλλα έχασε μετά έναν δυνατό αγώνα που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως ο καλύτερος της διοργάνωσης, σε ένα ματς πέντε γύρων και δύο λεπτών, με τις δύο μονομάχους να δέχονται συγχαρητήρια από όλους για το θέαμα που πρόσφεραν.


Η ίδια επιστρέφοντας πίσω στην Πάτρα από την Σαντορίνη, έχοντας ολοκληρώσει εκεί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, μιλώντας στο patrasevents.gr για τις επιτυχίες της τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ περήφανη που συμμετείχα ως μέλος της εθνικής αποστολής του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και που κατάφερα και πήρα δύο χρυσά μετάλλια.
Οι εμπειρίες και οι συγκινήσεις που γνώρισα στην Σαντορίνη ήταν πολλές και θα μείνουν χαραγμένες μέσα μου, δίνοντας μου δύναμη για την συνέχεια.  

Ακούστηκε ο εθνικός μας ύμνος δύο φορές λόγω των νικών μου, γνώρισα εκπληκτικούς ανθρώπους  και αθλητές από πολλές χώρες, ενώ γενικότερα η Σαντορίνη ήταν μία απίστευτη εμπειρία για μένα. Συνεχίζουμε δυνατά».

Να σημειωθεί ότι η Πατρινή μονομάχος που στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της WKF αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής είναι μέλος της Karelias team, ενώ ο Γιώργος Καρέλιας είναι ο προπονητής, ο γυμναστής και ο θεραπευτής της.