Η θεά της νύχτας είναι από την Πάτρα και όχι μόνο ξέρει να μαγεύει το φεγγάρι, να τιθασεύει τα άστρα και να δίνει μια άλλη διάσταση στην σελήνη, αλλά γνωρίζει πώς να προχωρά, φτάνοντας στην κορυφή.

Στην περίπτωση της Ηλιάννας Βαλσαμάκη στην κορυφή του ΝΥΧ Professional Makeup Face Awards. Η Πατρινή makeup artist κατάφερε και πέρασε στο top 10 του διαγωνισμού, με το βίντεο που παρουσίασε στην κριτική επιτροπή, όταν και μετατράπηκε για τις ανάγκες του σε αρχαία Ελληνίδα θεά της νύχτας.

Η Ηλιάννα Βαλσαμάκη με όπλα το ταλέντο της στο face and body painting, την έμπνευση, αλλά και την φαντασία της, αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική μυθολογία, φτιάχνοντας έτσι μία Ελληνίδα θέα της νύχτας, μαγεύοντας πέρα από τα στοιχεία της φύσης και τα μέλη της επιτροπής.

Η Πατρινή καλλιτέχνης μπόρεσε και πρόσδωσε στην δημιουργία της ένα μυστηριακό περιεχόμενο, εξαντλώντας την θεματολογία της, δίνοντας ταυτόχρονα μία εντυπωσιακή μορφή στην αρχαία θεά της νύχτας που δείχνει στον θεατή να είναι σεληνιασμένη, έχοντας μέσα της μαγικές και μαντικές ιδιότητες.


The Greek Goddess of the Night (Νύξ) #GREEKFACEAWARDS


Πλέον, στην επόμενη φάση του διαγωνισμού θα διεκδικήσει μαζί με τις υπόλοιπους εννέα μία θέση στην κορυφαία πεντάδα και από εκεί, εφόσον όλα πάνε καλά, την πρώτη θέση, κάτι που αν καταφέρει θα είναι μεγάλη επιτυχία, όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για την πόλη μας, την Πάτρα.

Η ίδια έγραψε στο fadebook μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την πρόκριση που πήρε: «Πέρασα στην επόμενη φάση των TOP 10 !!! Για την δοκιμασία των TOP 5 θα κάνουμε όλες ένα δεύτερο unboxing video στο youtube με δώρα από τους χορηγούς του διαγωνισμού που θα στείλουν σε όλες μας και μέσα στο κουτί θα υπάρχει το θέμα του μακιγιάζ για την επόμενη δοκιμασία. Χρονικό περιθώριο και για τα δυο βίντεο 2 εβδομάδες...!!! Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά».

Ας θυμηθούμε όμως την προσπάθεια της και τις φάσεις υλοποίησης του βίντεο που της χάρισε την πρόκριση, μέσα από τις φωτογραφίες του John De Paro.