O Άγγελος Βώρος,  εργάζεται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου και κατάφερε να αναβαθμίσει τον τρόπο σύνδεσης (με τεχνολογία ADSL / VDSL IP VPN) σε όλες τις υπηρεσίες ΚΠΑ2 και ΕΠΑΣ του Οργανισμού στο Ιδιωτικό Δίκτυο ΟΑΕΔ με αποτέλεσμα να εξοικονομήσει 903.913 προς όφελος του Οργανισμού.

Το γεγονός τον κατατάσσει σε "υπάλληλο της χρονιάς"

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ

«Ο ΟΑΕΔ εξοικονόμησε ετησίως 903,913 χιλιάδες ευρώ από πρωτοβουλία ενός υπαλλήλου, του συναδέλφου Άγγελου Βώρου από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου.

Η πρωτοβουλία έχει να κάνει με την αναβάθμιση του τρόπου σύνδεσης (με τεχνολογία ADSL/VDSL IP VPN) όλων των υπηρεσιών ΚΠΑ2 & ΕΠΑΣ του Οργανισμού στο Ιδιωτικό Δίκτυο ΟΑΕΔ η οποία υλοποιήθηκε από τον ίδιο το συνάδελφο Άγγελο Βώρο με τη βοήθεια των συναδέλφων των Γραφείων Πληροφορικής των Περ/κων Δ/νσων ΟΑΕΔ καθώς και της Δ/νσης Μηχανογράφησης στις 27/4/2017.

Θεωρούμε πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να αποδείξει περίτρανα πως ο Οργανισμός μπορεί να αναπτυχθεί και να στηριχθεί, αξιοποιώντας το προσωπικό που διαθέτει και να απαλλαγεί από συνεργασίες που απομυζούν τον ΟΑΕΔ και δημιουργούν πολυποίκιλα προβλήματα.

Θεωρούμε πως η Διοίκηση πρέπει να επιβραβεύσει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, να επιβραβεύει και να στηρίζει γενικώς τέτοιες πρωτοβουλίες.

Σε μια εποχή που ο δημόσιος τομέας και οι δημόσιοι υπάλληλοι στοχοποιούνται και απαξιώνονται συλλήβδην, η πρωτοβουλία και η υλοποίηση ενός τέτοιου σημαντικού έργου από συναδέλφους, μας γεμίζει ικανοποίηση.

Ως Ομοσπονδία εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο συνάδελφο Άγγελο Βώρο και σε όλους τους άλλους συναδέλφους των περιφερειακών διευθύνσεων και της Διεύθυνσης Μηχανογράφησης που συντέλεσαν στην υλοποίηση του έργου».