Την Τετάρτη 10 Μαΐου, στις 11:00 π.μ, στο καφέ του POS4work (Γούναρη 69, 1ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί μία εισαγωγή για το επίκαιρο θέμα της Εύρεσης Εργασίας από τον κ. Κύρο Αιβάζη, σύμβουλο καριέρας και δημιουργό της σειράς σεμιναρίων “Απασχόληση και Επιχειρηματικότητα”.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της σειράς των σεμιναρίων και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους σε αυτά. Τα σεμινάρια καλύπτουν τους Τρόπους Εύρεσης Εργασίας, τη Βελτίωση της Απόδοσης Εργασίας, τη Δημιουργία Αυτο-απασχόλησης και τη Βελτίωση Αυτό-Απασχόλησης ή Μ.Μ. Επιχείρησης. Είναι κατάλληλα για ανέργους με ή χωρίς προϋπηρεσία, για εργαζόμενους που αναζητούν καλύτερη εργασία, για μητέρες ύστερα από απουσία ετών, για τελειόφοιτους και φοιτητές.

Πιο συγκεκριμένα, στο Σεμινάριο αυτό θα μάθετε γιατί δεν πρέπει να χάνετε την Aυτοπεποίθησή σας, ποια Επίπεδα Απασχόλησης μπορείτε να αξιοποιήσετε, ποια είναι τα Προσόντα σας που μένουν Κρυμμένα και αναξιοποίητα, ποιες είναι οι 4 Λύσεις που έχετε ακόμη και τώρα στην Κρίση, γιατί είστε (Επαγγελματικά) στο Κέντρο του Κόσμου – και τι μπορείτε να κάνετε με αυτό

Λίγα λόγια για τον εισηγητή: Ο Κύρος Αιβάζης, έχοντας ζήσει περισσότερο από μία δεκαετία στην Αμερική, είναι κάτοχος 2 Μεταπτυχιακών και παραδίδει τη σειρά των σεμιναρίων “Απασχόληση και Επιχειρηματικότητα” από το 1985. Τα σεμινάρια αυτά έχουν παρουσιαστεί σε Αθήνα, Πάτρα, και Λειβαδιά. Μπορείτε να διαβάσετε άρθρα του σχετικά με την Αυτοαπασχόληση στην εφημερίδα “Σύμβουλος Επιχειρήσεων” κάθε δεύτερη Παρασκευή.

Η συμμετοχή στο παρόν σεμινάριο είναι δωρεάν και εξασφαλίζει έκπτωση για τη συμμετοχή σας στο επόμενο.