Παραλήπτρια στο «Πάμε Πακέτο» με την Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν αυτή την εβδομάδα η γνωστή τραγουδίστρια, Έφη Σαρρή, ο οποία είχε πακέτο από μία γυναίκα... την οποία δεν είχε δει ποτέ στην ζωή της.

Συγκεκριμένα, μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία για περισσότερα από 20 χρόνια έχει αφοσιωθεί στην φροντίδα του γιου της, που είναι κλινήρης, έστειλε πακέτο για να γνωρίσει την Έφη Σαρρή, η οποία την στηρίζει εδώ και χρόνια από το τηλέφωνο.

Οι δυο τους κατάφεραν, λοιπόν, να συναντηθούν στο πλατό του Alpha, με την ηλικιωμένη να εξομολογείται στην τραγουδίστρια πως «είναι η κόρη που δεν είχε ποτέ της».

«Είναι μία ιστορία που υπάρχει πολλά χρόνια. Έστειλα κάποιο φίλο μου κάποια στιγμή, όταν άρχισα να βοηθάω αυτή την κυρία… αλλά μου είπε μην πας ποτέ εκεί, δεν θα το αντέξεις. Έτσι μιλούσαμε στο τηλέφωνο αρκετά συχνά. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την κατάσταση που ακούω… Είναι τόσο δύσκολο αυτό που περνάει», εξήγησε η Έφη Σαρρή.

Με την ηλικιωμένη να κλαίει και να ζητάει από την τραγουδίστρια «να μην την μαλώσει που την έφερε στην εκπομπή», η Σαρρή όπως ήταν φυσικό δεν κρατήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Είχαμε πει να βρεθούμε μετά το Πάσχα κάπου έξω. Πραγματικά την αγαπώ πολύ και περνάει και προσωπικά προβλήματα και είναι ένας βράχος αυτή η γυναίκα. Αυτά τα 20 χρόνια που εγώ είμαι στο τηλέφωνο δεν κάνω τίποτα…», εξήγησε στη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Δεν έχεις κάνει τίποτα; Είσαι θησαυρός… η καρδιά σου και η ψυχή σου πλημμυρίζει από αγάπη και ανθρωπιά», της απάντησε η γυναίκα πίσω από τον τοίχο. Όταν μάλιστα αυτός έφυγε οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν κλαίγοντας


Peoplegreece.com: Η Έφη Σαρρη και το Πακέτο που παρέλαβε