Έξαλλη είναι η ηθοποιός Sofia Vergara με δημοσίευμα του περιοδικού Star, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γράφει πως μόλις 16 μήνες μετά τον γάμο της χώρισε με τον Joe Manganiello.

Η Sofia Vergara θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο συντάκτης αυτού του δημοσιεύματος είναι ηλίθιος. Αφού αποφάσισε να αφαιρέσει το δαχτυλίδι από το χέρι μου για να δημιουργήσει ψευδείς ειδήσεις, θα έπρεπε να σιγουρευτεί ότι έχει κάνει το ίδιο και με όλες τις άλλες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media από εκείνη τη βραδιά στη Ρώμη, στις οποίες το φοράω. Επιπλέον, ο άντρας με τον οποίο υποτίθεται ότι απάτησα τον σύζυγό μου είναι ο φίλος μου και παραγωγός της ταινίας Bent, ο οποίος μία εβδομάδα αργότερα ήρθε στο σπίτι μου και γιορτάσαμε όλοι μαζί το Πάσχα», γράφει η ίδια.

 Αντέδρασε όμως και ο σύζυγος της, ο οποίος έγραψε: «Ήταν μεγάλη έκπληξη που η Star δημιούργησε ένα ψεύτικο στόρι και χρησιμοποίησε το Photoshop για να αφαιρέσει τη βέρα από το χέρι της συζύγου μου για να πουλήσει. Κάντε μια χάρη στην ανθρωπότητα και μην αγοράζετε τα σκουπίδια τους».