Ούτε σήμερα αναμένεται να αποφυλακιστεί τελικά ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, με τη σύζυγό του να είναι σε έξαλλη κατάσταση.

Ενδεικτικό είναι πως η Βίκυ Σταμάτη μέσω του συνηγόρου της δήλωσε πως αν δεν αποφυλακιστεί σήμερα ο σύζυγός της, θα τα τινάξει όλα στον αέρα. 

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε από νωρίς το πρωί και η Βίκυ Σταμάτη, η οποία -εμφανώς ταραγμένη- αγωνιά για την έκβαση της αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Όταν ενημερώθηκε για τη νέα αναβολή της αποφυλάκισής του, εξαγριώθηκε και ύψωσε τους τόνους δείχνοντας εμφανώς την αγανάκτησή της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε σήμερα θα αποφυλακιστεί ο πρώην υπουργός, αφού οι συνήγοροί του είναι ακόμα αντιμέτωποι με γραφειοκρατικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν αποφυλακίστηκε επειδή δεν είχε βρεθεί το διαβατήριό του προκειμένου να το παραδώσει, αφού του έχει επιβληθεί η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Τελικά, όταν βρέθηκε το διαβατήριο είχαν κλείσει οι υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να πάρει αναβολή η αποφυλάκισή του.