Η… αρρώστια της παράνομης στάθμευσης που χαρακτηρίζει την νοοτροπία των οδηγών της Πάτρας, εμφανίστηκε και στο Νότιο Πάρκο της πόλης.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι περπατητές, οι ποδηλάτες και γενικότερα ο κόσμος που πάει εκεί για να κάνει την βόλτα του και να απολαύσει το μέρος, έρχεται αντιμέτωπος με αυτοκίνητα που περνούν από σημεία που δεν είναι για οχήματα.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς τα παρκάρουν κιόλας μέσα στο Νότιο Πάρκο, την στιγμή που δίπλα ακριβώς, υπάρχει δημοτικός χώρος στάθμευσης που χωράει δεκάδες αμάξια.

Το όλο φαινόμενο είναι ακόμα πιο έντονο, σύμφωνα με ανθρώπους, που πηγαίνουν συχνά εκεί τις πρωινές ώρες. Ο Δήμος από την πλευρά του έχει προχωρήσει στις απαραίτητες συστάσεις στους οδηγούς, ενώ πλέον θα χρειαστεί να λάβει δράση και το λιμενικό προχωρώντας σε κλήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αυτοκίνητα αυτά μπαίνουν παρανόμως στο πάρκο από είσοδο που υπάρχει μόνο για τα μηχανήματα του Δήμου, τα οποία πραγματοποιούν εργασίες στο χώρο. Ωστόσο, το επόμενο διάστημα αναμένεται να τοποθετηθούν κολονάκια, ώστε να αποτρέπεται η είσοδος.

(Η φωτογραφία είναι του Θόδωρου Πολυζώη ο οποίος την ανέβασε στο facebook).