Σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει η Πατρινή Χριστιάνα Γεωργοπούλου «μοιράζει» εγκεφαλικά στους φίλους της στα social media και στους «ακόλουθους» της σε αυτά.

Η ωραιότερη γυναίκα της Ευρώπης, σύμφωνα με την ψηφοφορία που είχε γίνει, από ισπανικό site πριν από αρκετούς μήνες είναι αυτή τη στιγμή περιζήτητη από όλες τις διαφημιστικές εταιρίες, έχοντας δεκάδες προτάσεις για να σπονσοράρει τα προϊόντα τους, αποτελώντας το βασικό πρόσωπο της καμπάνιας τους.

Μελαχρινή, συνδυάζει την μεσογειακή με την αρχαία ελληνική ομορφιά, έχοντας μία κλασικότητα πάνω της που δελεάζει τον φωτογραφικό φακό, αλλά και ένα κορμί αψεγάδιαστο που παραπέμπει σε ελληνίδα θεά.

Η Χριστιάνα Γεωργοπούλου καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις μάλιστα, χωρίς καν να το επιδιώκει, ακόμα και από την μακρινή Ινδία όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, έχοντας πάει εκεί για επαγγελματικούς λόγους, παίρνοντας μέρος σε δεκάδες φωτογραφίσεις.

Η φωτογραφία που ανάρτησε εκ νέου στο προφίλ της το αποδεικνύει. Είναι από την φωτογράφιση του Hello Magazine τον περασμένο Ιούνιο του 2016, με τους πάντες να εγκωμιάζουν την ομορφιά της. Γιατί ακόμα και από την μακρινή Ινδία που βρίσκεται ρίχνει το facebook σε κάθε της ανάρτηση…