Σε ένα από τα πιο δύσκολα τουρνουά τάε κβον ντο, το «President Cup», με την συμμετοχή 51 χωρών και συνολικά 2.200 αθλητών, η αθλήτρια του Α.Σ. Ανδρεία, Αναστασία Ανδριανού κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στην κατηγορία της και να πάρει το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το «President Cup g2» ήταν το μεγαλύτερο γεγονός στην χώρα μας», δήλωσε ο προπονητής του Α.Σ. Ανδρεία, Γιώργος Ανδριανός και πρόσθεσε: «Κάτω από αντίξοες συνθήκες η Ελλάδα κατάφερε να κατακτήσει πολλά μετάλλια.

Ολοι μαζί μπορούμε ακόμη περισσότερα πράγματα». Ο Γ. Ανδριανός έγραψε και τα εξής στο προφίλ του στο Facebook για την επιτυχία της Αναστασίας Ανδριανού: «Πάρα πολλοί μου έλεγαν να μην σε πιέζω, άλλοι μου έλεγαν πως ίσως δεν κάνεις για το άθλημα, να σε αφήσω να γυμνάζεσαι απλά. Εγώ είχα άλλη άποψη: Ηθελα να προσπαθήσουμε παραπάνω για κάτι καλύτερο, γιατί εγώ σε πίστευα από την μέρα που γεννήθηκες!!!».

Ο Α.Σ. Ανδρεία, μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, καταφέρνει να πρωταγωνιστεί σε εγχωριά και διεθνή πρωταθλήματα τάε κβον ντο. Η τελευταία και πιο μεγάλη διάκριση της συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς του προπονητή του συλλόγοιυ, Γιώργου Ανδριανού, των συνεργατών του, των αθλητών και αθλητριών, αλλά και όλων όσοι στηρίζουν τον Α.Σ. Ανδρεία.