Θυμάστε τον Θέμη Ταγκαλάκη και την Βασούλα Ψυχογιού; Είναι το ζευγάρι γύρω από το οποίο «παίχτηκε» μία από τις ομορφότερες προτάσεις γάμου, το περασμένο καλοκαίρι, στο Volcano, με πρωταγωνιστή τον λαϊκό και αγαπημένο τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά.

Την πρόταση γάμου είχε κάνει γνωστή στην δημοσιότητα το patrasevents.gr σε ένα άρθρο που είχε κάνει δεκάδες shares και likes από τους φίλους του αγαπημένου ζευγαριού. Το ζευγάρι, λοιπόν, ο Θέμης Ταγκαλάκης και η Βασούλα Ψυχογιού, παντρεύτηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Δημαρχείο Ερυμάνθου της Χαλανδρίτσας.

Τα δύο παιδιά ένωσαν τις ζωές τους μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, σε μία όμορφη εκδήλωση που έδωσε έναν διαφορετικό τόνο και χρώμα στο Δημαρχείο Ερυμάνθου, με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Σουβαλιώτη να τελεί τον πολιτικό γάμο.  

Μετά τον γάμο ακολούθησε ένα μικρό γλέντι σε κέντρο του Σαραβαλίου που έδωσαν το παρών συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Ακολούθησε από ότι είδαμε στα social media ένα μικρό ταξιδάκι των δύο νεόνυμφων στα Τριζόνια της Φωκίδας το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, όπου είναι βέβαιο ότι θα τα πέρασαν υπέροχα.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους κύκλους του και όσοι έχουν γνωρίσει τα δύο παιδιά έχουν να λένε τα καλύτερα για τον έρωτα τους. Μάλιστα, σε έναν περίπου χρόνο από τώρα τα δύο παιδιά θα προχωρήσουν και σε θρησκευτικό γάμο, όπου εκεί θα είναι καλεσμένος και αναμένεται να τραγουδήσει στο γλέντι που θα ακολουθήσει ο Βασίλης Καρράς.

Ο άνθρωπος δηλαδή μέσω του οποίου έγινε η πρόταση γάμου και στενός φίλος του θείου της νύφης, ιδιοκτήτη του καφέ μπαρ «Ωδείο» στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου.

Άντε και από εμάς στο patrasevents.gr καλούς απογόνους!