Μανιακοί με το αλκοόλ και την… καθαριότητα ήταν ένας 48χρονος Αλβανός και η άγνωστη προς το παρόν συνεργός του, που έκλεβαν συστηματικά φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και είδη υγιεινής από σούπερ μάρκετ στην Άρτα. Η τελευταία κλοπή, ωστόσο, εξελίχθηκε σε ληστεία.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος αντιλήφθηκε τον 48χρονο που παρίστανε τον πελάτη να κρύβει κάτω από τα ρούχα του οινοπνευματώδη ποτά και είδη υγιεινής και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει. Όμως, ο αλλοδαπός τον χτύπησε και τον έσπρωξε βίαια, προσπαθώντας να διαφύγει μαζί με μια γυναίκα που τον συνόδευε.

Ωστόσο, η άμεση κινητοποίηση ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οδήγησε στην σύλληψή του, παρ’ όλο που η συνεργός του κατάφερε να εξαφανιστεί. Ο 48χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια όπου διαπιστώθηκε ότι οι δυο τους ξάφρισαν τρεις φορές παρόμοια εμπορεύματα από σούπερ μάρκετ της πόλης, από τις 15 ως τις 22 Απριλίου. 

Σύμφωνα με το protothema, ο Αλβανός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που του άσκησε δίωξη για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές, στην οποία περιλαμβάνεται και η άγνωστη ακόμη γυναίκα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψή της και την εξιχνίαση και άλλων κλοπών.