Οι εξελίξεις στο «Μπρούσκο» θα σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και θα σας «καθηλώσουν» μπροστά στους τηλεοπτικούς σας δέκτες.

Ενώ ο Πάτροκλος δεν παραιτείται από το σχέδιό του και παραμονεύει συνεχώς για να αρπάξει την Αγάπη, ο Αχιλλέας αναρρώνει στο σπίτι φέρνοντας τη Μελίνα στα όριά της με τη γκρίνια του. Στο μεταξύ, στην Κύπρο, ο Ματθαίος περνάει δύσκολες στιγμές στη διάρκεια της συνάντησής του με τους γονείς της Στέλλας, που του ζητάνε να μάθουν λεπτομέρειες για τον "γάμο" του με τη Στέλλα στη Ρώμη. Ο Αντρέας με την Άλκηστη κυκλοφορούν πλέον ανοιχτά στα Χανιά σαν ζευγάρι, προκαλώντας ψίθυρους και κουτσομπολιά. Ο Μηνάς που δεν μπορεί να ξεπεράσει τη στάση της Βασιλικής πλακώνεται με τον Νικόλα μέσα στην ταβέρνα, κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Στο μεταξύ, μια ακόμα σφοδρή σύγκρουση της Μαρίνας με τη Δήμητρα, αναγκάζει τον Νεκτάριο να πάει και να πάρει την κόρη του από το σπίτι, προκειμένου να μείνει για λίγες μέρες μαζί του και με την Αλεξάνδρα. Τελικά, ο Πάτροκλος καταφέρνει να αρπάξει την Αγάπη μέσα από το σούπερ-μάρκετ, δίνοντας μ΄ αυτόν τον τρόπο το μεγαλύτερο πλήγμα στον Αχιλλέα.

Μετά και τον θάνατο του συντρόφου της η Παναγιώτα επιστρέφει στο σπίτι του Μύρου, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Χαρίδημο, που την φλερτάρει διακριτικά. Η σχέση μεταξύ του Νικόλα και της Βασιλικής δυναμώνει όλο και πιο πολύ αφού μετά από μια βαθιά εξομολόγηση, φαίνεται να τους συνδέουν κοινοί στόχοι και αντιλήψεις. Η Δήμητρα με το που αντιλαμβάνεται ότι η Μαρίνα διαμένει στο σπίτι της Αλεξάνδρας, πηγαίνει να την βρει και κάνει ένα καυγά άνευ προηγουμένου. Ο Ανδρέας θέλοντας να είναι έντιμος απέναντι στο Παύλο, του αποκαλύπτει την σχέση του με την Άλκηστις, γεγονός που δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Από την άλλη ο Αλκιβιάδης γνωρίζοντας για τον χωρισμό της με τον Σήφη, την επισκέπτεται και της ζητά να είναι και πάλι μαζί. Οι έρευνες της Ρενάτας συνεχίζονται με αποτέλεσμα να ανακαλύψει την ανάμιξη του Διαμαντή με τοκογλυφίες. Η Μελίνα προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με τον Αχιλλέα, εκείνος όμως δεν της απαντάει, αφού ψάχνει απελπισμένα για την Αγάπη στο σουπερμάρκετ... Ο Αστυνόμος Αρχοντάκης ελέγχει το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες, δυστυχώς όμως δεν φαίνονται καθόλου τα πρόσωπα των δραστών. Η μικρή είναι στα χέρια του Πάτροκλου, που την παραδίδει στον άντρα που θα την μεταφέρει στην Αθήνα. Παρά την κινητοποίηση της αστυνομίας όμως, η μικρή Αγάπη βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά των θετών γονιών.

Η εξαφάνιση της Αγάπης έχει συγκλονίσει τον Αχιλλέα, τη Μελίνα, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια των Ματθαίων. Η αστυνομία τους έχει απαγορεύσει να δημοσιοποιήσουν το γεγονός, περιμένοντας να λάβουν κάποιο τηλεφώνημα για λύτρα. Η αγωνία του ζευγαριού είναι τεράστια και στο μεταξύ ο Πάτροκλος πλησιάζει και πάλι τη Δανάη, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για να παίρνει πληροφορίες μέσα από το σπίτι. Καθώς, οι υπόλοιποι δεν έχουν πληροφορηθεί για την αρπαγή της Αγάπης, εξακολουθούν να ζουν τα μικρά, προσωπικά τους "δράματα". Η Δάφνη βασανίζεται από υπαρξιακά αδιέξοδα, η Παναγιώτα πενθεί, ο Χαρίδημος ντρέπεται να κυκλοφορήσει στα Χανιά και ο Μύρος απορεί πώς χάσανε όλοι την ηθική τους. Στο σπίτι της Χρυσάνθης και του Παύλου επανεμφανίζεται η Λουκία, η οποία φαίνεται να διεκδικεί κάτι, προκαλώντας ανησυχία στην Χρυσάνθη. Η Δήμητρα παίρνει "σηκωτή" τη Μαρίνα από το σπίτι της Αλεξάνδρας και η Λίνα ξαναπλησιάζει τον Μηνά, ενώ όλο και πιο πολύ διαφαίνεται πως η Ρενάτα στήνει κάποια πλεκτάνη στον Διαμαντή.

Οι έρευνες για την μικρή Αγάπη, συνεχίζονται, χωρίς όμως αποτέλεσμα κι οι ώρες που περνούν γίνονται όλο και πιο δύσκολες για τη Μελίνα και τον Αχιλλέα που γυρεύουν να κρατηθούν από κάποια είδηση. Η Χρυσάνθη, παρά την ευγένεια και την τυπικότητα της Λουκίας, αντιλαμβάνεται αμέσως ότι κάνει δεύτερες σκέψεις στο μυαλό της. Ο Χαρίδημος κι η Παναγιώτα, έρχονται ολοένα και πιο κοντά. Η Αλίκη γίνεται θεατής ενός τετ-α-τετ του ζευγαριού κι η προσοχή της στρέφετε εκεί.. αντί του νεαρού Ρώσου ποδηλάτη, που την «στουκάρει». Η αποχή απ’ το σεξ της Δάφνης λόγω υπαρξιακών, ταλαιπωρεί το Μύρο. Ένας άγνωστος θαυμαστής, υπογράφοντας με το μονόγραμμα «Μ» στέλνει λουλούδια στη Κωνσταντίνα, δίνοντας χρώμα στη ζωή της. Εν τω μεταξύ, οι θετοί γονείς της Αγάπης ετοιμάζονται να εγκατασταθούν μόνιμα στο Λονδίνο, κινδυνεύοντας έτσι η Μελίνα κι ο Αχιλλέας να χάσουν για πάντα τα ίχνη της κόρης τους.

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας, χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν ο Αστυνόμος τους ενημερώνει ότι η αστυνομία υποψιάζεται πως η απαγωγή της Αγάπης δεν έγινε με σκοπό τα λύτρα αλλά για κάτι πολύ χειρότερο. Από την άλλη ο Πάτροκλος ομολογεί την αποτρόπαια πράξη του στην Δήμητρα και την προκαλεί, αν όντως δεν τον αγαπά όπως αυτή λέει, να τον καταδώσει στις αρχές. Εν τω μεταξύ, η Δανάη δίνει στον Πάτροκλο όλες τις πληροφορίες, αναφορικά με την έρευνα της αστυνομίας και ο ίδιος παίρνει τα μέτρα του. Ο Νεκτάριος αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Χρυσάνθη τον λόγο που βρίσκεται στα Χανιά, γεγονός που θα φέρει μεγάλη ρήξη στην σχέση του με τον Αχιλλέα. Παρά τις προειδοποιήσεις του Παύλου για την βεντέτα με τον Σηφαλάκη, ο Μηνάς δεν παίρνει τις απαραίτητες προφυλάξεις και τον πυροβολούν. Η Λουκία πιέζει τον Παύλο να την προσλάβει στη δικιά του εταιρία, η Χρυσάνθη όμως αντιλαμβάνεται πως ο ερχομός της Λουκίας, αποσκοπεί αλλού. Ο Μύρος με τον Χαρίδημο τρέχουν στο νοσοκομείο μετά την είδηση του σοβαρού τροχαίου που είχαν οι 3 κοπέλες.. ενώ η Δάφνη βρίσκεται σε δραματική κατάσταση αφού θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο που τα 3 κορίτσια βρίσκονται σε κώμα. Η Ρενάτα εξακολουθεί να ψάχνει τα χαρτιά του Διαμαντή, ένα απρόοπτο τηλεφώνημα του Άρη όμως, θα γίνει η αφορμή για να της ζητήσει ο Διαμαντής, καταλήγει το gossiptv.