Στην Πάτρα μεταφέρθηκε η σορός του 23χρονου που έχασε την ζωή του στο Ναυάγιο της Ζακύνθου, πέφτοντας από ψηλά στην θάλασσα. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο θα διεξαχθούν νεκροψία και νεκροτομή, ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ με το μυστήριο να έχει να κάνει με το αν η πτώση του οφείλεται σε κάποιο παραπάτημα ή αν αυτοκτόνησε διαλέγοντας αυτόν τον τρόπο για να δώσει ένα τέλος στην ζωή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελευταία του κλήση από το κινητό τηλέφωνο ήταν προς μία κοπέλα.

Ο νέος ήταν 23 ετών, γεννημένος το 1994 και φοιτητής στο τμήμα συντήρησης πολιτιστικής κληρονομιάς του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Καταγόταν από την Λάρισα και στην Ζάκυνθο βρίσκεται από χθες και η οικογένειά του που ειδοποιήθηκε για το συμβάν.

Οι πληροφορίες για το τραγικό δυστύχημα αναφέρουν ότι ο νέος πριν πέσει στο κενό από ύψος εκατοντάδων μέτρων, έβγαλε με το κινητό του μια σέλφι φωτογραφία. Στο σημείο που βρισκόταν βρέθηκε το σακίδιό του και το μπουφάν του, που τα είχε βγάλει πριν τραβήξει την φωτογραφία αυτή.

Αμέσως μετά βούτηξε στο κενό, χωρίς κανείς να ξέρει μέχρι αυτή την ώρα εάν έχασε την ισορροπία του στεκόμενος στο σημείο εκείνο ή εάν επίτηδες έπεσε από τόσο ψηλά. Τις έρευνες της υπόθεσης έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο, οι άντρες του οποίου έχουν ήδη μιλήσει με όλους εκείνους που είχαν επαφή με τον νεαρό τις τελευταίες ώρες.