Μπορεί στο φετινό «The Voice» η Μαίρη Μητρούλια να ήταν στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την είχαν ξεχωρίσει και οι υπόλοιποι κριτές.

Ένας από αυτούς ήταν ο Πάνος Μουζουράκης, στον οποίο η νεαρή Πατρινή τραγουδίστρια δεν είχε κρύψει την αδυναμία που του είχε. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να χάσει την συναυλία που έδινε ο αγαπημένος της καλλιτέχνης στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο, στην Ναύπακτο.

Βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό και όταν ο Πάνος Μουζουράκης κατάλαβε ότι η νεαρή ήταν ανάμεσα στους θεατές, την κάλεσε και την παρότρυνε να ανέβει πάνω στην σκηνή και να τραγουδήσουν παρέα.

Η Μαίρη Μητρούλια ανταποκρίθηκε και χάρισε μία από τις ωραιότερες στιγμές της συναυλίας, αποσπώντας το χειροκρότημα του κόσμου και μία θερμή αγκαλιά από τον δημοφιλή perfomer που έχει δείξει ότι θέλει πραγματικά να βοηθήσει τους νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες.

Όσο για την Μαίρη Μητρούλια απόλαυσε την εμφάνιση της πάνω στη σκηνή και πλέον σκέφτεται το επόμενο της βήμα το οποίο δεν αποκλείεται να είναι στην Αθήνα, κάνοντας εκεί το άλμα για την καριέρα της που έχει όλες τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις για να είναι ολοένα και πιο ανοδική.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο youtube η Μαίρη Μητρούλια:Με τον συμπαίκτη της στο «The Voice» Γιώργο Ματσιούλα