Ολόκληρος ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου θεωρείται «in» και περιζήτητος για κάθε φιλόδοξο επιχειρηματία, που θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα...

Είναι το μέρος που περνάει κυριολεκτικά όλη η Πάτρα, είτε το πρωί και το απόγευμα για καφέ είτε το βράδυ για ποτό και φαγητό.

Για να λέμε όμως τα πράγματα ως έχουν, λίγοι είναι εκείνοι οι χώροι που σε "αγκαλιάζουν", έχοντας το κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους.

Καλά καταλάβατε... Αναφερόμαστε στο Bb King (Ρήγα Φεραίου 148-150) το οποίο άλλαξε επιχειρηματικά χέρια, με σχέδια που αναμένονται να συζητηθούν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα!

Για τον συγκεκριμένο χώρο θεωρούμε πως δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις...

Είναι μια μπυραρία διαφορετική από τις υπόλοιπες, με εξαιρετική διακόσμηση, πλούσιες γεύσεις και τραπεζάκια που απλώνονται κατά μήκος του πεζόδρομου, έτσι ώστε να μπορεί να απολαύσει κανείς την περατζάδα, ειδικά τώρα που ο καιρός έχει φορέσει την καλοκαιρινή του διάθεση.

Εμπνευστής αυτής της νέας προσπάθειας είναι ο επιχειρηματίας Γιώργος Μαρτζάκλης, ο οποίος κάνει το πρώτο του βήμα στον χώρο της εστίασης έχοντας σαν στόχο να δώσει το κάτι διαφορετικό και καινοτόμο με τις ιδέες του.

Συνοδοιπόροι μαζί του θα είναι οι αδερφοί Περικλής και Κώστας Σκόνδρας, γνωστοί από την δραστηριότητά τους για πολλά χρονιά στο Karolou-Str Coffee, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Οι τρεις άνδρες λοιπόν ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δημιουργήσουν κάτι ιδιαίτερο σε έναν χώρο που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι.


Με άψογη εξυπηρέτηση, πάντα ενημερωμένη κάβα, καλό φαγητό που συνοδεύει την μπύρα ή και το ποτό μας και cocktails που εντυπωσιάζουν το Bb King με αέρα ανανέωσης σας περιμένει να το κάνετε στέκι!

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί εκτός των άλλων θα ακολουθήσουν events με live βραδιές έκπληξη.