Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου η είδηση ότι το απόγευμα της Παρασκευής ένα νεαρός άνδρας έπεσε στο κενό από την εξέδρα που βρίσκεται πάνω από την πιο διάσημη παραλία στον κόσμο, το Ναυάγιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ένας νεαρός άνδρας -άγνωστο εάν πρόκειται για ντόπιο, Έλληνα ή τουρίστα- λίγο μετά το μεσημέρι έγινε αντιληπτός από διερχόμενους να κάνει βόλτες πάνω-κάτω στο σημείο μπροστά από την εξέδρα.


Έδειχνε προβληματισμένος και όσες φορές και εάν τον προσέγγισαν δεν έδωσε κάποια απάντηση. Λίγο αργότερα και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, όπως αναφέρει το imerazante, άφησε το σακίδιο και το μπουφάν του στο έδαφος, γύρισε με πλάτη στο διάσημο Ναυάγιο και αφού έβγαλε μια selfie βούτηξε στο κενό.


Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή εάν παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στον γκρεμό. Ήδη έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία, όταν μια τουρίστρια επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου και ανέφερε το περιστατικό.


Στο σημείο έχουν φτάσει άνδρες της Πυροσβεστικής, ενώ από το σημείο από το οποίο έφυγε στο κενό διακρίνεται το άψυχο σώμα του πάνω στην αμμουδιά να βρέχεται από το θαλάσσιο κύμα.


Πληροφορίες κάνουν λόγο πως πρόκειται για Έλληνα κάτοικο γεννημένο το 1994. Αυτή τη στιγμή από το λιμανάκι των Μαριών καΐκι της περιοχής μεταφέρει την αστυνομία στην ακτή του Ναυαγίου, όπου θα τοποθετηθεί η σορός του σε ειδικό σάκο και από εκεί με το σκάφος του Λιμεναρχείου στο λιμάνι της Ζακύνθου, απ' όπου με ασθενοφόρο θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο.