Στα πλαίσια του UPMay Festival η Μουσική Ομάδα ΦΕΠΠ με χαρά διοργανώνει μια υπέροχη συναυλία με ένα από τα πιο θρυλικά συγκροτήματα της Ελληνικής Μουσικής σκηνής, τους Magic De Spell ! Μαζί τους σε αυτήν την όμορφη βραδιά θα είναι οι δικοί μας πατρινοί Φ.Α.Κ.Α. και Salto Mortale.

Από τη δημιουργία τους μέχρι και σήμερα, οι Magic de Spell δίνουν συναυλίες σ' ολόκληρη την Ελλάδα και στην Κύπρο, με πάνω από χίλιες ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό τους.

Οι Φ.Α.Κ.Α. δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2014 από τον Πάνο Γεωργόπουλο..Παίζουν κυρίως δικά τους κομμάτια με το ύφος τους να κινείται σε ήχους ροκ ,πανκ ,χιπ χοπ .Toν Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφόρησαν τον 1ο τους δίσκο με τίτλο "Ψάξε να κρυφτείς".

Οι Salto Mortale δημιουργήθηκαν επίσημα το Μάιο του 2013.
Το μουσικό τους ύφος κυμαίνεται στα πλαίσια του ελληνόφωνου ροκ. Με έδρα την Πάτρα έχουν πραγματοποιήσει live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, εμφανίσεις με σημαντικά ονόματα της ελληνικής σκηνής (Υπόγεια Ρεύματα, Μωρά στη Φωτιά, Απροσάρμοστοι, Λεωνίδας Μπαλάφας, Beggars, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Bad Movies και πολλούς ακόμη).Το Δεκέμβριο του 2014 ολοκλήρωσαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο EP τους με τίτλο «Μία άλλη πραγματικότητα» ενώ τον Οκτώβρη του ’16 έκαναν ένα ακόμη δισκογραφικό βήμα με το ep «Παράθυρο στο χάος».