Η Rosie Huntington Whiteley δεν είναι τυχαία ένα από τα διασημότερα top models. Το 29χρονο μοντέλο σχεδιάζει εσώρουχα τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία και μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει είπε να σχεδιάσει και μαγιό.


Η Rosie Huntington διανύει ίσως την καλύτερη περίοδο της ζωής της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Jason Statham. Η φωτογράφιση με μαγιό πρέπει να έγινε αρκετούς μήνες νωρίτερα αν κρίνουμε από την επίπεδη κοιλιά της.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2010 και αρραβωνιάστηκαν στον Ιανουάριο του 2016. Το πανέμορφο μοντέλο ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με τη κοιλίτσα της φουσκωμένη.


Καθισμένη στην αμμουδιά και φορώντας το μαγιό της, το αγγελάκι της Victoria’s Secret πόζαρε στο φακό του 50χρονου χολιγουντιανού σταρ και έγραψε στη λεζάντα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε μαζί σας αυτή την είδηση. Ο Jason κι εγώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί» με τα συγχαρητήρια να πέφτουν βροχή.