Δεν έχουν τέλος οι συζητήσεις και οι εντάσεις στους πυρήνες των καρναβαλικών πληρωμάτων μετά την απόφαση της Κοινωφελής επιχείρησης του Δήμου Πατρέων να ρίξει βαριές καμπάνες σε 13 group που σύμφωνα με τους ίδιους παρέβαιναν τους κανόνες.

Όπως γράψαμε το group 2, αποκλείστηκε χωρίς καν να έχει συμμετάσχει στο Πατρινό Καρναβάλι 2017, ενώ στο πλήρωμα 94 πήραν πίσω το βραβείο που τους έδωσαν.

Τώρα, ο Κωνσταντίνος Μαρκέτος ένας εκ των αρχηγών του πληρώματος με ονομασία «Παιχνίδι Γνώσεων» καταγγέλλει πως το group που συμμετείχε, αποκλείστηκε γιατί ο ίδιος είναι μέλος της παράταξης την μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων «Νέα Πόλη» με επικεφαλής των Κώστα Χριστόπουλο.

Όπως αναφέρει στο patrasevents.gr “Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει νωρίτερα. Ενώ ήμασταν πλήρωμα που συμμετείχαμε στον Κρυμμένο Θησαυρό και ενώ δεν ήμασταν όλοι και όλοι 50 άτομα, μας έβαλαν να παρελάσουμε μαζί με τα «πολυάριθμα». Ξεκινούσαμε πριν την Καποδιστρίου και δεν βγήκαμε 29τοι ως όριζαν οι κανόνες της παρέλασης.

Από εκεί και πέρα για ποιο «αλκοόλ» και ποια «πυροτεχνήματα» μας κατηγορούν; Ένα groupεπισημαίνω και πάλι 50 ατόμων. Την ίδια ώρα η ποινή μας, δηλαδή αποκλεισμός 3 χρόνια από τις παρελάσεις είναι αδιανόητος. Μας τιμώρησαν το ίδιο όπως τα πληρώματα των 5000 ατόμων.

Θεωρώ πως έπαιξε ρόλο το γεγονός πως ανήκω στην παράταξη του κ. Χριστόπουλου και μέσω εμού την πλήρωσαν και άλλοι.»

Οι καταγγελίες στα γραφεία του patrasevents.gr είναι αρκετές και όλες έχουν ονοματεπώνυμο.

Καλείτε ο δήμος να απαντήσει σε όλα αυτά που καταλογίζουν στην καρναβαλική επιτροπή που είναι ένα θεσμοθετημένο όργανο από το οποίο εξαρτάται η τύχη του Πατρινού Καρναβαλιού.