Το τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι που έχουν παιχτεί στις οθόνες μας, με το κοινό να το παρακολουθεί με φοβερή μανία.

Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού περιμένει να χτυπήσει το ρολόι 9 για να απολαύσει το συγκεκριμένο παιχνίδι επιβίωσης. Βέβαια όλος αυτός ο φανατισμός μπορεί να οδηγήσει και σε αρνητικά αποτελέσματα όπως για παράδειγμα σε διάλυση ζευγαριού, κάτι που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα ένας νεαρός συγκατοικούσε με μια κοπέλα σε δυάρι στο κέντρο της πόλης και η σχέση τους πήγαινε καλά. Μέχρι την στιγμή που ο "τυφώνας" Survivor έφερε τα πάνω κάτω.

Κι αυτό γιατί ο νεαρός άνδρας έπαθε μεγάλο εθισμό με το παιχνίδι και μέρα με τη μέρα παραμελούσε ολοένα και περισσότερο τη σύντροφο του. Τα βράδια την απέφευγε συστηματικά καθώς δεν ξεκόλλαγε από τον καναπέ αν δεν τελείωνε το παιχνίδι, ενώ το χειρότερο ήταν πως τις ημέρες που δεν προβαλλόταν η αγνόηση συνεχιζόταν ακάθεκτη καθώς την παρατούσε μόνη για να βλέπει στο ίντερνετ παλιά επεισόδια ή να ψάχνει για καινούργιες εξελίξεις.

Έτσι, είδε και απόειδε η κοπέλα και μια μέρα δεν άντεξε και ξέσπασε καβγάς τρικούβερτος, με αποτέλεσμα να ρίξει την τηλεόραση κάτω από τα νεύρα της και να τη σπάσει και μάλιστα εν ώρα προβολής του Survivor.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε ήταν και το τέλος της σχέσης τους...

Η νεαρή τα μάζεψε και έφυγε και σύμφωνα με τα όσα έλεγε στον κύκλος της ο επόμενος δεσμός της καλό θα είναι να μη γνωρίζει καν τι εστί Survivor.

Συμβαίνουν κι αυτά...