Κάτι το τρελό το κέφι κάτι η αγωνία να κυλήσουν όλα ομαλά η Καρναβαλική Επιτροπή του Δήμου Πατρεών υπέπεσε σε σφάλμα και τιμώρησε καρναβαλικό πλήρωμα που δεν συμμετείχε καν!

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων ο Φώτης Σκέντζος και η Βασιλική Καράμπελα αποκλείονται τρία χρόνια από τις παρελάσεις του καρναβαλιού γιατί "κατέβασαν" πολυάριθμο group και έριξαν πυροτεχνήματα που επενέβαιναν τους κανόνες του καρναβαλιού.

Αυτό βέβαια δεν έγινε ποτέ γιατί τα παιδιά δεν ήταν ομαδάρχες κάποιου group. Όπως ανέφεραν στο patrasevents.gr "Δεν είχαμε πλήρωμα στο Καρναβάλι. Ούτε υπάρχουμε πουθενά. Δεν ήμασταν ούτε στην έκθεση των καρναβαλικών στολών. Δηλώσαμε την συμμετοχή μας κατά την περίοδο των εγγραφών αλλά δεν καταβήκαμε ποτέ στην παρέλαση και αυτό γιατί κρίναμε πως το "Harley Queen" όπως ΘΑ λεγόταν το πλήρωμα μας θα μπορούσε να περιμένει για του χρόνου όταν θα είμασταν πιο έτοιμοι με πιο καλλιτεχνική διάθεση. Παρόλα αυτά μας τιμώρησαν. Γιατί;"

Κατόπιν επικοινωνίας με τους υπεύθυνους του Δήμου Πατρέων ενημερώθηκαν πως έγινε ένα λάθος και πως κάποια μέλη της επιτροπής προφανώς να μπερδεύτηκαν με κάποιο άλλο group και πως τώρα θα έπρεπε να κινήσουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες για να μπορούν να συμμετάσχουν του χρόνου.

Τα μέλη του group νιώθουν αδικημένα και εδώ που τα λέμε έχουν δίκιο. Εκτός του ότι "στοχοποιήθηκαν" σαν "παραβάτες της παρέλασης" τους στερούν το δικαίωμα στο κέφι και την χαρά τα επόμενα έτη.

Ποιος δεν έκανε καλά την δουλειά του; Προφανώς αυτός που έδωσε και "βραβείο πρωτοτυπίας" στο πλήρωμα 94 ενώ η στολή τους ήταν εμπνευσμένη από αυτό των «λουομένων του Σενεγάλια», ενός γκρουπ που είχε εμφανιστεί στο Καρναβάλι της Βενετίας του 2016.

Κρίμα!