Αναρτήθηκαν στη Διαύγεια τα πληρώματα που τιμωρήθηκαν από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πατρέων - Καρναβάλι Πάτρας όσον αφορά το Πατρινό Καρναβάλι 2017.

Πρόκειται για 13 συνολικά πληρώματα που αναφέρονται, καθώς επίσης τα αίτια και η ποινή που τους επιβάλλεται.

Συγκεκριμένα είναι τα εξής:

2. Harley Queen, Πολυάριθμο και χρήση πυροτεχνημάτων: Απώλεια αριθμού και αποκλεισμός των εκπροσώπων και του πυρήνα του από τις εκδηλώσεις του Π.Κ. για 3 χρόνια

3. ΝΑΥΑΡΧΟΙ..Δες!!, Χρήση πυροτεχνημάτων: Απώλεια αριθμού και αποκλεισμός των εκπροσώπων και του πυρήνα του από τις εκδηλώσεις του Π.Κ. για 1 χρόνο.

9. «Colombiano», Πολυάριθμο: Απώλεια αριθμού και αποκλεισμός των εκπροσώπων και του πυρήνα του από τις εκδηλώσεις του Π.Κ. για 3 χρόνια

7. Οι τρελλοί Ιρλανδοί, Πολυάριθμο και χρήση πυροτεχνημάτων: Απώλεια αριθμού και αποκλεισμός των εκπροσώπων και του πυρήνα του από τις εκδηλώσεις του Π.Κ. για 3 χρόνια.

153. Μαριονέτες, Πολυάριθμο: Απώλεια αριθμού και αποκλεισμός των εκπροσώπων και του πυρήνα του από τις εκδηλώσεις του Π.Κ. για 3 χρόνια.

146. rock and roll, Καπνογόνα: Απώλεια αριθμού και αποκλεισμός των εκπροσώπων και του πυρήνα του από τις εκδηλώσεις του Π.Κ. για 1 χρόνο.

65. Snap...τσατ, Πολυάριθμο -καπνογόνα: Απώλεια αριθμού και αποκλεισμός των εκπροσώπων και του πυρήνα του από τις εκδηλώσεις του Π.Κ. για 3 χρόνια.

172. ΦΩΣ-FORIZE, Πολυάριθμο - καπνογόνα: Απώλεια αριθμού και αποκλεισμός των εκπροσώπων και του πυρήνα του από τις εκδηλώσεις του Π.Κ. για 3 χρόνια.

175. Στο τρελοκομείο, Πυροτεχνήματα: Απώλεια αριθμού και αποκλεισμός των εκπροσώπων και του πυρήνα του από τις εκδηλώσεις του Π.Κ. για 1 χρόνο

92. CATCH THEM ALL, Πολυάριθμο - καπνογόνα: Απώλεια αριθμού και αποκλεισμός των εκπροσώπων και του πυρήνα του από τις εκδηλώσεις του Π.Κ. για 3 χρόνια.

167. Παιχνίδι γνώσεων, Αλκοόλ και πυροτεχνήματα: Απώλεια αριθμού και αποκλεισμός των εκπροσώπων και του πυρήνα του από τις εκδηλώσεις του Π.Κ. για 3 χρόνια.

114. φουρτούνα μούτσο...στο μούτσο μας λουλούδια, Αλκοόλ και πολυάριθμο: Απώλεια αριθμού και αποκλεισμός των εκπροσώπων και του πυρήνα του από τις εκδηλώσεις του Π.Κ. για 3 χρόνια.

14. League of Carnival -LoL, Αλκοόλ και πολυάριθμο: Απώλεια αριθμού και αποκλεισμός των εκπροσώπων και του πυρήνα του από τις εκδηλώσεις του Π.Κ. για 3 χρόνια.

Παράλληλα, ο πρόεδρος σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στο Διαύγεια, θα καλέσει τον εκπρόσωπο του πληρώματος 94 Πέτρο Ψωμά, να του κάνει συστάσεις για το θέμα της αντιγραφής, αλλά και της έμμεσης διαφήμισης που έκανε στο τέλος του καρναβαλιού σε γνωστές σχολές της Πάτρας, ενώ αφαιρεί το βραβείο πατρινού πρωτότυπου από το πλήρωμα 94.