Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχολίασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τα όσα ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας για την Μπαρτσελόνα και τον Πανελευσινιακό, στην συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αναφερόμενος στη δήλωση που είχε κάνει πριν από μήνες ότι δεν θα δεχθεί άλλα μέτρα, ο κ. Τσίπρας είπε ότι πιστεύει πως «είχαμε για πρώτη φορά μια διαπραγμάτευση που δεν έκλεισε με σκορ Μπαρτσελόνα- Πανελευσινιακός. Κάποια χάσαμε, κάποια κερδίσαμε, όμως πήραμε τα αντίμετρα, πήραμε και τις εργασιακές σχέσεις».

«Εκ μέρους των φιλάθλων του Πανελευσινιακού σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κ. Πρωθυπουργέ. Θα σας περιμένουμε με χαρά στην Ελευσίνα. Την προεκλογική σας συγκέντρωση εννοώ όποτε γίνουν οι εκλογές. Θα σας ευχαριστήσουμε και για άλλα πράγματα: μισθούς, συντάξεις, φόρους. Ιδιαίτερα μας κολάκεψε ότι μας βλέπετε να παίζουμε με τη Μπάρτσα. Ο Σύλλογος αποφάσισε για ένα ελεύθερο εισιτήριο για σας και την Περιστέρα» έγραψε ο κ. Πάγκαλος σχολιάζοντας την δήλωση του πρωθυπουργού.