Ένας ασυνήθιστος γάμος πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό, σε γνωστή εκκλησία της Πάτρας, "κλέβοντας" πραγματικά τις εντυπώσεις!

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και έτσι, έδωσε ραντεβού στον Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα, για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Σε αυτή τη σημαντική στιγμή της νύφης και του γαμπρού, έδωσε το "παρών" πλήθος καλεσμένων, μοιράζοντας ευχές για μια ευτυχισμένη και γεμάτη χαρές, ζωή.

Ωστόσο, αυτός ο γάμος δεν ήταν σαν τους άλλους, ήταν διαφορετικός κι αυτό γιατί το μυστήριο έγινε με... φιγούρες Playmobil. Δημιουργός αυτής της εντυπωσιακής ιδέας, ο Κωνσταντίνος Σαρακίνης.


Ο νεαρός φωτογράφος, που μας έχει συνηθίσει σε ωραίες λήψεις, κατά καιρούς, αυτή τη φορά δημιούργησε κάτι μοναδικό και χαριτωμένο ταυτόχρονα, καταφέρνοντας να μας εντυπωσιάσει.

Πήρε τις φιγούρες Playmobil, πήγε στην εκκλησία του Αγ. Ανδρέα, τις έστησε στον προαύλιο χώρο του ναού και ξεκίνησε να "δημιουργεί" με την φωτογραφική του μηχανή.


Ο ίδιος μίλησε στο patrasevents.gr γι' αυτή τη δουλειά, λέγοντάς μας: "Η ιδέα μου ήρθε "ουρανοκατέβατη", όπως λένε. Ξύπνησα ένα πρωί μου ήρθε και το έκανα. Δεν το είχα δει από κάπου και έτσι σκέφτηκα να το ξεκινήσω". 

Όσο για το αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος αναφέρει ότι: "Με δυσκόλεψε κατά τον τρόπο λήψης. Από τι μεριά θα βγει πώς θα βγει, στην συνέχεια της φωτογράφισης όμως βρήκα τον τρόπο και με το κάθε κλικ που πέρναγε το έβρισκα. Μου έδωσε μια αρχή δύσκολη και ένα τέλος εύκολο!". Ο χρόνος που μου πήρε ήταν αρκετός διότι δεν με βοηθούσε και το φως στο μέρος, λίγο λίγο όμως κάθε μέρα, έβγαλα αυτό που ήθελα!".

Κι όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, ο Κωνσταντίνος έκανε υπέροχη δουλειά...Και μετά τον γάμο, η νύφη πέταξε την ανθοδέσμη!