Η επιτυχημένη σειρά των σεμιναρίων Ρητορικής Τέχνης με τον Άδωνι Γεωργιάδη επιστρέφει στην Πάτρα. Με απλό και κατανοητό τρόπο, ο Άδωνις Γεωργιάδης σας μεταδίδει τρόπους και μεθόδους βελτίωσης του δημόσιου λόγου σας. Το σεμινάριο είναι διαδραστικό, ουσιαστικό και ευχάριστο. Δείτε τα στιγμιότυπα που έχουμε αναρτήσει στη σελίδα μας για να πάρετε μία ιδέα και παρακολουθήστε τις εντυπώσεις των συμμετεχόντων έως τώρα.
Το Σάββατο 20/5 το σεμινάριο ξεκινά στις 18:00, ενώ την Κυριακή 21/5, στις 10:30 το πρωί. Διάρκεια, περίπου 4 ώρες την κάθε ημέρα. Θα σας δοθούν σημειώσεις και πληροφορίες στην έναρξη του σεμιναρίου για να μην χρειαστεί να γράψετε κάτι. Στο τέλος θα σας δοθεί ένα τυπικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, γίνεται ουσιαστική δουλειά με πολύ ευχάριστο τρόπο και δεν απαιτείται εμπειρία ή παρακολούθηση προηγούμενου κύκλου.

Μπείτε στη σελίδα μας www.EllinikiAgogi.gr ή στο κανάλι μας στο YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UC6pgu7a9b9WrdpBXy4ixcHg για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες και να δείτε στιγμιότυπα από τους προηγούμενους κύκλους.

Για πληροφορίες και εγγραφές, καλέστε μας στο 210.5221314, αφήστε μήνυμα στο inbox ή στείλτε μήνυμα στο [email protected].