Τρύπα άνοιξε στην Αράτου, στην πλατεία Όλγας της Πάτρας, με την γη να υποχωρεί κάτω από τα πόδια των διερχόμενων πεζών, αλλά και των οχημάτων.

Το οδόστρωμα υποχώρησε, άγνωστο για ποιο λόγο, αν και στον συγκεκριμένο δρόμο, είχε γίνει προ μηνών ασφαλτόστρωση από τα συνεργεία του δήμου. Την τρύπα την εντόπισαν τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ, αφού ήταν απέναντι ακριβώς από τα γραφεία του συλλόγου τους. Το βάθος της τρύπας είναι πάνω από δύο μέτρα και άκρως επικίνδυνο για τους πεζούς και τους οδηγούς. Για αυτό και το απόγευμα της Τρίτης, όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία διακόπηκε η κυκλοφορία στην Αράτου, από το ύψος της Ρήγα Φεραίου έως και της Μαιζώνος.

Πάλι καλά. Γιατί το σημείο αυτό βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, διέρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα καθημερινά από εκεί, ενώ το απόγευμα της Τρίτης τα μαγαζιά ήταν ανοικτά και στην πλατεία Όλγας γινόταν χαμός από τον κόσμο.

Οι φωτογραφίες με την καρέκλα πάνω από την τρύπα είναι του Γιώργου Κοτοπούλη που σχολίασε, όπως πάντα με χιούμορ, το όλο περιστατικό γράφοντας τα εξής:  «Η εστίαση σε ετοιμότητα όπως πάντα. Βάλαμε μια καρέκλα με μια ταινία… Πρώτοι παντού ακαριαία! Ρε που παμε που παμε; Καλησπερα σας-Buenas tardes!».


Οι φωτογραφίες του Γ. Κοτοπούλη με την καρέκλα:


Οι φωτογραφίες του patrasevents.gr οταν ο δρόμος έκλεισε: