Οι ταινίες από 27/04/2017 έως 03/05/2017 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

SMURFS: THE LOST VILLAGE / ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ) & ΣΕ 3D

Σ’ αυτή την νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», μόνο κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο -γεμάτο μαγικά πλάσματα- Απαγορευμένο Δάσος, για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ.

Σκηνοθεσία: Κέλι Άσμπερι

Ακούγονται οι: Ντίνος Σούτης, Σπύρος Μαργαρίτης, Μάικ Βασιλειάδης, Πέτρος Δαμουλής, Χρήστος Θάνος, Ίαν Στρατής, Αντώνης Θυσιάδης, Πέτρος Δαμουλής, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Ακίνδυνος Γκίκας, Άρης Λουμάκης

Κατηγορία: Animation

Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ / PATRIOTS DAY

Σε σκηνοθεσία του Πίτερ Μπεργκ, η ταινία “Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ” αποτελεί μία περιγραφή της βομβιστικής επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστώνης το 2013 και των ηρώων της «διπλανής πόρτας» που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον κόσμο της ώρες που ακολούθησαν. Στον απόηχο μιας ανείπωτης πράξης τρομοκρατίας, ο αρχιφύλακας Tommy Saunders (Mark Wahlberg) ενώνει τις δυνάμεις του με τους θαρραλέους διασωθέντες, τα μέλη ομάδων άμεσης επέμβασης και τους ανακριτές σε έναν αγώνα δρόμου με αντίπαλο τον χρόνο ώστε να εντοπιστούν οι βομβιστές πριν επιτεθούν ξανά.

Σκηνοθεσία: Πήτερ Μπεργκ

Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζον Γκούντμαν, Κέβιν Μπέικον, Τ.Κ Σίμονς

Κατηγορία: Δραματική

ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ / THE BOSS BABY (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΣΕ 3D

Ο 7χρονος Τιμ περνάει ζωή χαρισάμενη, τρισευτυχισμένος με τους γονείς του. Όταν όμως καταφθάνει στο σπίτι τους με ταξί ένα μωρό, φορώντας κοστούμι και κουβαλώντας χαρτοφύλακα, όλος ο κόσμος του Τιμ ανατρέπεται. Σύντομα, ο αδελφικός ανταγωνισμός παραμερίζεται αναγκαστικά όταν ο τελευταίος ανακαλύπτει ότι ο μικρός αδελφός του είναι στη πραγματικότητα ένας κατάσκοπος σε μια μυστική κρυφή αποστολή και ότι μόνο αυτός μπορεί να τον βοηθήσει να τα βγάλει πέρα. Μία εξωφρενική περιπέτεια ξεκινά και κορυφώνεται με μια επική μάχη ανάμεσα σε κουτάβια και μωρά. Εμπνευσμένο από το εικονογραφημένο best seller της Μάρλα Φρέιζι, αυτή η ξεκαρδιστική κωμωδία είναι για όλους και για όλες τις ηλικίες.

Σκηνοθεσία: Τομ ΜακΓκράθ

Ακούγονται οι: Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Νίκας, Χρήστος Θάνος, Άννα Κουτσαφτίκη, Νέστωρ Κοψιδάς, Χρήστος Ράπτης, Κώστας Δαρλάσης, Βασίλης Μήλιος, Δανάη Ζαμπούκου, Παύλος Αβραμέας, Γιάννης Τσούτσιας, Μαρία Ζερβού

Κατηγορία: Animation

FAST & FURIOUS 8 ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ / FAST & FURIOUS 8

Στην όγδοη ταινία της πολύ πετυχημένης σειράς ταινιών Fast & Furious η παρέα, μετά το γάμο του Ντομ (Βιν Ντίζελ) και της Λέτι (Μισέλ Ροντρίγκεζ) και την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Μπράιαν (Πολ Γουόκερ) και της Μία (Τζορντάνα Μπρούστερ), προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Όταν, όμως, η Σίφερ (Σαρλίζ Θερόν), μια μυστηριώδης γυναίκα, σαγηνεύει τον Ντομ και τον παρασύρει στον κόσμο του εγκλήματος, εκείνος προδίδει τα κοντινά του πρόσωπα,  η οικογένεια διαλύεται και η ομάδα (με επικεφαλής τον Χομπς (Ντουέιν Τζόνσον) που για χάρη του Ντομ πέρασε στην παρανομία) μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες στην πρώτη ταινία της τελευταίας τριλογίας της σειράς.

Σκηνοθεσία: Φ. Γκάρι Γκρέι

Πρωταγωνιστούν: Βιν Ντίζελ, Σαρλίζ Θερόν, Ντουέιν Τζόνσον, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζέισον Στέιθαμ, Τάιριζ Γκίμπσον, Κερτ Ράσελ, Έλεν Μίρεν, Έλσα Πατάκι, Σκοτ Ίστγουντ, Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες

Κατηγορία: Περιπέτεια

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ: ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ / MARCH OF THE PENGUINS: THE CALL

Μέσα από την ματιά και τις αναμνήσεις του προγόνου του, ένας νεαρός πιγκουίνος ετοιμάζεται να ζήσει το πρώτο του ταξίδι. Ενστικτωδώς απαντά στο μυστήριο κάλεσμα που τον ωθεί προς τον ωκεανό για να αντιμετωπίσει τις απίστευτες δοκιμασίες που θα χρειαστεί να ξεπεράσει για να εκπληρώσει το πεπρωμένο του και να εξασφαλίσει την επιβίωση του είδους του. Περιηγηθείτε μαζί του στα τοπία της Ανταρκτικής, νιώστε τον αέρα και το κρύο που αντιμετωπίζει σε κάθε του βήμα και βουτήξτε μαζί του στα μέχρι τώρα ανεξερεύνητα του βυθού της θάλασσας.

Σκηνοθεσία: Λικ Ζακέ

Αφήγηση: Διονύσης Σαββόπουλος

Κατηγορία: Ντοκιμαντέρ

ARES: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ / ARES

Το έτος είναι 2035 και η παγκόσμια τάξη έχει υποστεί δραματικές αλλαγές. Η Γαλλία, με 10 εκατομμύρια άνεργους κατοίκους, αποτελεί μία από τις νέες χώρες κάτω από το όριο της φτώχειας. Ο ταλανισμένος από τα προβλήματα πληθυσμός, αμφιταλαντεύεται μεταξύ του να επαναστατήσει και του να παραιτηθεί, μέχρι που βρίσκει «καταφύγιο» σε ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα: τις υπέρ-βίαιες μάχες μέχρι θανάτου. Ο Ρέντα, γνωστός ως «Άρες», είναι ένας βετεράνος μαχητής που βγάζει τα προς το ζην κάνοντας μικροδουλειές για την αστυνομία. Όταν η αδερφή του κατηγορείται για οπλοκατοχή, θα διακινδυνέψει τα πάντα ώστε να καταφέρει να σώσει αυτήν και τις κόρες της.

Σκηνοθεσία: Ζαν-Πατρίκ Μπενέ

Πρωταγωνιστούν: Όλα Ραπάς, Μίκα Λεσκότ, Τιερί Ανσίς, Ρουθ Βέγκα Φερνάντεζ

Κατηγορία: Επιστημονικής Φαντασίας

LIFE

Το Life αφηγείται την ιστορία των έξι μελών του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού που βρίσκεται μπροστά σε μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις στην ιστορία του ανθρώπου: την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στον Άρη. Όσο το πλήρωμα ερευνά, τόσο οι μέθοδοί τους καταλήγουν να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες και η ξένη μορφή ζωής αποδεικνύεται πιο έξυπνη απ’ όσο θα περίμενε κανείς.

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Εσπινόζα

Πρωταγωνιστούν: Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ράιαν Ρέινολντς, Χιρογιούκι Σανάντα, Όλγκα Ντιχοβίτσναγια

Κατηγορία: Θρίλερ / Φαντασίας

Η ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ / BALLERINA (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)

Σε μία παραμυθένια ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, ένα μικρό κορίτσι και ο καλύτερός της φίλος, θα μας δείξουν πως αν πιστεύεις στα όνειρά σου, τα πάντα μπορεί να συμβούν! Η Φελίσια είναι ένα νεαρό ορφανό κορίτσι από τη Βρετάνη, που έχει μόνο ένα πάθος: το χορό. Με τον καλύτερό της φίλο, Βίκτορ, που ονειρεύεται να γίνει σπουδαίος εφευρέτης, θα σκεφτούν ένα απίστευτο σχέδιο για να δραπετεύσουν από το ορφανοτροφείο τους και να φτάσουν στην Πόλη του Φωτός, το Παρίσι, όπου ο Πύργος του Άιφελ είναι ακόμα υπό κατασκευή. Η Φελίσια θα πρέπει να δώσει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής της και να μάθει από τα λάθη της, για να εκπληρώσει το πιο τρελό της όνειρο: να γίνει πρίμα μπαλαρίνα στην Όπερα του Παρισιού.

Σκηνοθεσία: Έρικ Σάμερ, Ερίκ Ουαρίν

Ακούγονται οι: Στεφανία Φιλιάδη, Φοίβος Ριμένας, Φώτης Πετρίδης, Τζίνη Παπαδοπούλου, Αφροδίτη Αντωνάκη, Σταύρος Σιούλης, Άντρια Ράπτη

Κατηγορία: Animation   

Διάρκεια: 85’

ΜΠΑΝΤΙ, Ο ΡΟΚ ΣΤΑΡ / ROCKDOG (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)

Στην όγδοη ταινία της πολύ πετυχημένης σειράς ταινιών Fast & Furious η παρέα, μετά το γάμο του Ντομ (Βιν Ντίζελ) και της Λέτι (Μισέλ Ροντρίγκεζ) και την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Μπράιαν (Πολ Γουόκερ) και της Μία (Τζορντάνα Μπρούστερ), προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Όταν, όμως, η Σίφερ (Σαρλίζ Θερόν), μια μυστηριώδης γυναίκα, σαγηνεύει τον Ντομ και τον παρασύρει στον κόσμο του εγκλήματος, εκείνος προδίδει τα κοντινά του πρόσωπα,  η οικογένεια διαλύεται και η ομάδα (με επικεφαλής τον Χομπς (Ντουέιν Τζόνσον) που για χάρη του Ντομ πέρασε στην παρανομία) μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες στην πρώτη ταινία της τελευταίας τριλογίας της σειράς.

Σκηνοθεσία: Ας Μπράνον

Ακούγονται οι: Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Θοδωρής Σμέρος, Γιάννης Υφαντής, Κώστας Σεραφειμίδης, Δημήτρης Κουτρουβιδέας, Γιάννης Στεφόπουλος, Ειρήνη Τσίγκα, Χρήστος Σπανός, Στέφανος Γεωργόπουλος, Γεωργία Ιωαννίδου

Κατηγορία: Animation

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ / UN SAC DE BILLES

Στην υπό γερμανική κατοχή Γαλλία, δύο νεαρά αδέλφια εβραϊκής καταγωγής, ο Μορίς και ο Ζοζέφ, θα βρεθούν μόνοι τους απέναντι στους θανάσιμους κινδύνους που εγκυμονεί το πολεμικό κλίμα στη χώρα. Θα επιδείξουν απίστευτο θάρρος, κουράγιο και εφευρετικότητα, ώστε να αποδράσουν από τη ναζιστική εισβολή και να προσπαθήσουν να επανενωθούν με την οικογένεια τους.

Σκηνοθεσία: Κριστιάν Ντιγκέ

Πρωταγωνιστούν: Ντοριάν Λε Κλεκ, Μπατίστ Φλεριάλ Παλμιερί, Πατρίκ Μπριέλ, Έλσα Ζιλμπερστάιν, Κριστιάν Κλαβιέ

Κατηγορία: Δραματική

ΔΙΠΛΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ / REVENGER

Μία ιδιοφυής, μα ανισόρροπη πλαστική χειρούργος βλέπει τον αδελφό της να δολοφονείται από έναν παρακμιακό εκτελεστή, ονόματι Φρανκ Κίτσεν. Ψάχνοντας εκδίκηση, θα τον αιχμαλωτίσει και θα πραγματοποιήσει πάνω του μία εγχείρηση αλλαγής φύλου. Πλέον, ο Φρανκ είναι αναγκασμένος να ζήσει ως γυναίκα, μπερδεμένος, τσαντισμένος και πιο μάτσο από ποτέ.

Σκηνοθεσία: Ουόλτερ Χιλ

Πρωταγωνιστούν: Μισέλ Ροντρίγκεζ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Τόνι Σαλούμπ, Άντονι ΛαΠάλια

Κατηγορία: Περιπέτεια


Πρόγραμμα:

Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο κρατήσεων από σταθερό: 801 801 7837 
Τηλέφωνο κρατήσεων από κινητό: 210 8092690