Έρημο και σκοτεινό παραμένει τους τελευταίους μήνες το πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων, παρά τις προσπάθειες ορισμένων επιχειρήσεων που έχουν ανοίξει εκεί, να δώσουν ζωή στο σημείο.

Η Τριών Ναυάρχων, ο πεζόδρομος με τις νεραντζιές που το άρωμα τους ευωδιάζει κάθε άνοιξη και δίνει μία διαφορετικότητα στη συγκεκριμένη περιοχή της Πάτρας, αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερά της, με τα καταστήματα να έχουν ήδη βγάλει τα τραπεζάκια τους έξω.

Ο πεζόδρομος, αυτή την εποχή, λίγο πριν από τον ερχομό του καλοκαιριού, γεμίζει από ζωή, όμως το πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων, το σημείο δηλαδή που κάποτε συγκέντρωνε τον περισσότερο κόσμο, δείχνει να είναι απομονωμένο από το υπόλοιπο κομμάτι.

Σκοτάδι και ερημιά, με τους κατοίκους να έχουν ζητήσει από τον Δήμο να προχωρήσει στην αναβάθμιση της παιδικής χαράς που βρίσκεται εκεί, αλλά και να καθαριστούν οι σκάλες που κατεβαίνουν από τα Ψηλαλώνια στην Τριών Ναυάρχων. 

Παράλληλα, το σύνολο των καταστηματαρχών ζητούν από την δημοτική Αρχή να έχει αυτή την περίοδο τις λάμπες στον πεζόδρομο αναμμένες και να υπάρξει μία μεγαλύτερη φροντίδα για τα νεράντζια που αυτή την εποχή σαπίζουν, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνουν γύρω τους κοπάδια από... κουνούπια και σκνίπες. 

(Η φωτογραφία είναι του Σωτήρη Χασιώτη)