O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», Ν. Αχαΐας  σε συνεργασία με τα ΙΕΚ Βέργη, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση, στις 26/4/17, ημέρα Tετάρτη  και ώρα 14:00, στο εκπαιδευτικό συγκρότημα Βέργη  (Ζαΐμη 21).

Στόχος της ενημέρωσης είναι οι φοιτητές και οι εκπαιδευτικοί του ΙΕΚ να πληροφορηθούν για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσουν και να ενθαρρυνθούν να κάνουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

  • Ο κος Γιάννης Χαβελές, MD, cMS, PhD, Χειρούργος Μαστού – Μαστολόγος για την «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού
  • η κα Κλαίρη Τζιομάκη, Κοινωνική Λειτουργός, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, με θέμα « Τι μας αποτρέπει από τον απαραίτητο  προληπτικό έλεγχο» .
  • η κα Λιολιώ Κολυπέρα, Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Εκπαιδευμένη Εθελόντρια του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Ν. Αχαΐας με θέμα την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.