Στην Football League και με τα δύο «πόδια» βρίσκεται η Παναχαϊκή, με τον Κώστα Κατσουράνη και τους υπόλοιπους στην Παναχαϊκή Συμμαχία, να ετοιμάζονται από τώρα για την φιέστα που θα γίνει την Πάτρα, στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Τα σχέδια για τον εορτασμό της ανόδου είναι μεγάλα και σύμφωνα με αυτά, όπως έγραψε η εφημερίδα «Γνώμη», υπάρχουν σκέψεις ακόμα για τον Αντώνη Ρέμο.
Να έρθει, δηλαδή, στην Πάτρα, σε μία εορταστική συναυλία που θα γίνει στο γήπεδο της Παναχαϊκής, με τους οπαδούς της «κοκκινόμαυρης» ομάδας και τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν την άνοδο στην Football League.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά υπάρχουν ήδη επαφές με τον Αντώνη Ρέμο, από πλευράς Παναχαϊκής Συμμαχίας, χωρίς όμως τίποτα ακόμα να είναι σίγουρο. Δεν έχει εξάλλου ξεκαθαριστεί αν αυτή η συναυλία θα γίνει με την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ή θα πραγματοποιηθεί σε ξεχωριστή ημερομηνία.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι το Σαββατοκύριακο ήταν όλο χαρμόσυνες ειδήσεις για την Παναχαϊκή. Από την μία η ήττα του ΠΑΟ Βάρδας στο πρωτάθλημα που δίνει και μαθηματικά τον τίτλο στην Παναχαϊκή. Από την άλλη η είδηση για τον μηδενισμό των παλαιότερων χρεών της ΠΑΕ, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στην σημερινή διοίκηση να είναι «καθαρή», μία επιθυμία των φίλων της Παναχαϊκής και των οπαδών τους που θα γίνει πραγματικότητα.

Ήρθε και η είδηση για τον πιθανό ερχομό του Ρέμου στην Αγυιά και κάπου εδώ «έδεσε» το… γλυκό.