Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη πριν μερικές ημέρες στο Star Academy, με τον Ζαφείρη Παρασκευόπουλο να τα βάζει με την παραγωγή και να μιλάει προσβλητικά κατά του Σταύρου Γιάννου. 

Αυτό είχε κάνει έξαλλη την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μπήκε στην Ακαδημία και του τα είπε… ένα χεράκι, ενώ και η Ναταλία Γερμανού, στο χθεσινό live, ήταν έξω φρενών, ωστόσο, προσπάθησε να συγκρατηθεί και “άδειασε” εντελώς τον παίκτη, λέγοντάς του πως πλέον δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του.

«Έγραψα κάτι στη σελίδα μου στο facebook. Είπα πως όταν η ώρα να σε κρίνω, θα παρακαλούσα να με προσπεράσουν γιατί δεν θέλω ξανά να έχω καμία σχέση μαζί σου Ζαφείρη. Δεν θέλω ούτε να τσακωθούμε, δεν θέλω ούτε να σε βρίσω. Απλά αυτά που είδα, τη συμπεριφορά που είδα, οι χαρακτηρισμοί σου προς τον Σταύρο Γιάννου με έκαναν να χάσω πάσα ιδέα για το άτομό σου. Είσαι στη κατηγορία των ατόμων που δεν θα επέλεγα ούτε για να συναναστραφώ, ούτε για να έχω καμία απολύτως επαφή», του είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

Ο Ζαφείρης Παρασκευόπουλος απάντησε: «Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη γιατί αυτό που είδατε στο βίντεο δεν ήταν ο Ζαφείρης. Ήταν μια μέρα πάρα πολύ δύσκολη, ήταν Πάσχα, έχουμε αυτό τον εγκλεισμό στο σπίτι, ήμουν μεθυσμένος, το παραδέχομαι, δεν ήξερα τι έκανα. Είδα το βίντεο την άλλη μέρα και δεν ήξερα τι έλεγα. Με τον Σταύρο δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα».