Ο κόσμος της φωτογραφίας είναι μαγικός αρκεί έχει κανείς διάθεση να τον ανακαλύψει!

Την δική του πραγματικότητα δημιουργεί με κάθε μαγικό κλικ της μηχανής του και ο μόλις 19 ετών Κωνσταντίνος Κονταξής... Γεννημένος τον Απρίλη του 1999 ο Κωνσταντίνος "αλωνίζει" με τον φακό του στην Πάτρα και όχι μόνο.

Τριγυρνά στην πόλη, αιχμαλωτίζει και καταγράφει όσα εμείς οι υπόλοιποι επιμελών να μην παρατηρούμε.

Όπως αναφέρει και στο patrasevents.gr:

"Το πάθος μου για την φωτογραφία ξεκίνησε πριν δύο χρόνια (2015) κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού οπου είχα πάει με το σχολείο μου στην Βαρκελώνη. Ένας φίλος με παρότρυνε να αρχίσω να τραβάω φωτογραφίες (Βασιλης Στεργίος) και από εκεί και ύστερα δεν μπορούσε να ξεκολλήσει το μυαλό μου από τις φωτογραφίες."


Όσο για το τι του  αρέσει να φωτογραφίζει; Ο ίδιος σημειώνει: "Μου άρεσε η ιδέα ότι έβλεπα διαφορετικά τον κόσμο και τα μαγευτικά τοπία που προσφέρει η φύση!

Παρότι φέτος δίνω πανελλήνιες, δεν την έχω αφήσει στιγμή την κάμερα από τα χέρια μου και με την βοήθεια κάποιων φίλων, ιδιαίτερα του Karan (γνωστός και ως KaranBro), γίνομαι όλο και καλύτερος."


Μικρόβιο από κούνια; Μάλλον διάθεση που ξεχειλίζει στους περισσότερους νέους της πόλης για να αναδείξουν την Πάτρα στην οποία ζουν και να την παρουσιάσουν ομορφότερη.

Παιδιά σαν τον Κωνσταντίνο ομορφαίνουν την καθημερινότητα μας μόνο με απλά "κλικ".

Πάρτε μια γεύση: