Κριός

Η ημέρα δεν προσφέρεται τόσο για εξωστρεφείς δράσεις όσο για διάβασμα, υπολογιστικές εργασίες και τακτοποίηση των πραγμάτων σου. Αν όμως επιμείνεις να εξέλθεις, μην απορήσεις όταν σου τύχουν αναποδιές ή καθυστερήσεις. Επιπλέον, καλό είναι να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να ωφεληθείς από μια πώληση ή τη διάθεση πραγμάτων που δεν τα χρειάζεσαι πλέον. Αντίθετα, αν κάνεις μια σημαντική αγορά, μάλλον δεν θα σου «βγει», ενώ καλό είναι να μην ποντάρεις και τόσο στην τύχη σου, όσο στην εμπειρία και την ορθή κρίση σου. Επιπλέον, καλείσαι να βοηθήσεις κόσμο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Δίδυμοι

Μια κοινωνική υποχρέωση μπορεί να σου στερήσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου, χωρίς μάλιστα να κερδίσεις κάτι το σημαντικό από αυτήν. Ίσως μάλιστα να πλήξεις, περιτριγυρισμένος/η από ανιαρές υπάρξεις! Παράλληλα, καλείσαι να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα μιας συνεργασίας, παίρνοντας τις δέουσες αποφάσεις.

Καρκίνος

Για μια ακόμη φορά καλείσαι να επωμιστείς έξτρα υποχρεώσεις και καθήκοντα, είτε αυτό αφορά στην δουλειά σου είτε έχει να κάνει με την καθημερινότητά σου. Ίσως μάλιστα να στερηθείς την αρωγή συσκευών και μηχανημάτων, λόγω βλάβης, με συνέπεια να πρέπει να περάσουν όλα από τα χέρια σου. Επιπλέον, κάποια λάθη μπορεί να σου στοιχίσουν.

Λέων

Σήμερα προέχει η σωστή προετοιμασία σου, ώστε να μειώσεις στο ελάχιστο τις συνέπειες μιας ενδεχόμενης «ατυχίας» σε κάτι που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να συζητήσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, για τι έχει φταίξει και η σχέση σας έχει χάσει την φρεσκάδα της. Παράλληλα, οφείλεις να είσαι φειδωλός/η στις αγορές και τα έξοδά σου.

Παρθένος

Για μια ακόμη φορά καλείσαι να επωμιστείς έξτρα υποχρεώσεις και καθήκοντα, είτε αυτό αφορά στην δουλειά σου είτε έχει να κάνει με την καθημερινότητά σου. Ίσως μάλιστα να στερηθείς την αρωγή συσκευών και μηχανημάτων, λόγω βλάβης, με συνέπεια να πρέπει να περάσουν όλα από τα χέρια σου. Επιπλέον, κάποια λάθη μπορεί να σου στοιχίσουν.

Ζυγός

Όσο κι αν «λαχταράς» να συμβούν κάποια πράγματα φαίνεται πως θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή αναβολές, οπότε καλό είναι να προσαρμοστείς έγκαιρα σε μια τέτοια προοπτική. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να ταξιδέψεις εξ ανάγκης ή να επικεντρωθείς σε πρακτικές λεπτομέρειες της καθημερινότητας, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου, έστω και σε μίνιμουμ βαθμό.

Σκορπιός

Κάποιες «αβαρίες» της τελευταίας στιγμής μπορεί να σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου, δίνοντας πια προτεραιότητα στην αποκατάσταση των ζημιών και την αναπλήρωση των χαμένων. Αν βέβαια έχεις «φυλαγμένες» εναλλακτικές λύσεις, τότε θα γλιτώσεις και κόπο και χρήμα. Κατά τα άλλα όμως, το «μενού» της ημέρας έχει και βραδινή διασκέδαση!

Τοξότης

Σήμερα προέχουν εκείνα που πρέπει να γίνουν κι ίσως χρειαστεί να αναβάλεις τα σχέδια σου για μια ξένοιαστη Κυριακή. Έτσι κι αλλιώς όμως δεν επρόκειτο να περάσεις και τόσο καλά, οπότε... μικρό το κακό! Επιπλέον, μπορεί να προκύψει ένα οικογενειακό θέμα που κι αυτό με την σειρά του θα σε «στριμώξει» συναισθηματικά, επηρεάζοντας την διάθεσή σου.

Αιγόκερως

Έχοντας φροντίσει από πριν για όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με πράγματα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και «γεμίζουν» την ψυχή σου. Υπάρχουν βέβαια και αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να σε «φρενάρουν», όπως για παράδειγμα μια οικογενειακή υπόθεση που η εξέλιξή της δεν εξαρτάται από σένα.

Υδροχόος

Μια κοινωνική συνάθροιση ή εκδήλωση θα απορροφήσει αρκετό από τον χρόνο σου, χωρίς μάλιστα να έχει κάτι το διασκεδαστικό! Αντίθετα καλείσαι τόσο να συμβουλέψεις τους άλλους, όσο και να συμβουλευτείς τους πιο έμπειρους για μια υπόθεσή σου. Παράλληλα, μπορεί να κάνεις όνειρα για το οικονομικό σου μέλλον αλλά μην προβείς σε αγορές ή επενδύσεις.

Ιχθύες

Αν έχεις υπερβεί κατά πολύ τις οικονομικές σου δυνατότητες, ήρθε η στιγμή να «ανακρούσεις πρύμναν», προκειμένου να καλύψεις μια υποχρέωση, που μπορεί να μην είναι και δική σου! Επιπλέον, αν περιμένεις χρήματα, το πιθανότερο είναι να καθυστερήσουν. Όλα αυτά όμως θα έχουν μικρή σημασία αν τα προσπεράσεις με όπλο την αισιοδοξία σου.