Το θέατρο act υποδέχεται την κωμικό Χρύσα Κατσαρίνη που θα παρουσιάσει το πρώτο της stand-up comedy σπέσιαλ με τίτλο «Ό,τι πολυτιμότερο έχω» λίγο πριν τη μεγάλη του πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κωμωδίας της Αθήνας.

Πρόκειται για μία work-in-progress παράσταση, στην οποία συνηθίζεται οι stand-up κωμικοί να τεστάρουν το τελικό τους κείμενο σε ένα ζεστό κοινό που με την αγάπη και τον ενθουσιασμό του, θα προσθέσει τις τελευταίες πινελιές και διορθώσεις, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του stand-up comedy special τους.

"Καλησπέρα σε όλους, είμαι η Χρύσα Κατσαρίνη και το «ό,τι πολυτιμότερο έχω» είναι η πρώτη μου σόλο stand up comedy παράσταση. Κανονικά, το δελτίο τύπου θα έπρεπε να γράφεται στο τρίτο ενικό, σα να μιλάει κάποιος άλλος για μένα. Αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε, όλοι ξέρουμε ότι το γράφω εγώ. Αυτή η παράσταση είναι το σύνολο των κειμένων μου, τα οποία γράφτηκαν τα τελευταία 5 χρόνια με ιστορίες και παρατηρήσεις από την ζωή μου. Από την Καβάλα που μεγάλωσα, μέχρι το 2017 στα Πατήσια (ίσως δεν θα έπρεπε να βάλω την κανονικη περιοχή που μένω, οκ…) μέχρι το 2017 στην Γλυφάδα. Στόχος αυτής της παράστασης είναι να κάνω το κοινό να γελάσει στο 1/5 της έντασης που γελάω εγώ. Σας περιμένω λοιπόν για να ανακαλύψουμε πώς ακριβώς μπορεί να μας συνδέουν, εμένα και όλους εσάς, ενας ευγενικός κλέφτης με φτιαγμένο αμάξι, μια μάνα που βρίζει καταλάθος στα αγγλικά, ένα σπανακόρυζο που θέλησε να γίνει space cake και άλλες ιστορίες που τελικά δεν συμβαίνουν μόνο σε μένα."

Χρύσα Κατσαρίνη «Ό,τι πολυτιμότερο έχω» (work in progress)

Κυριακή 7 Μαΐου στις 21.30 | stand-up comedy στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα). 

Γενική Είσοδος: 6 € 

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610272037 - 6936122263