Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου εθιμοτυπική επίσκεψη του Ταξίαρχου του ΚΕΤΧ Ζώη Σπυρίδωνα και του Πρόεδρου των υπαλλήλων του υπουργείου Αμύνης Ν. Αχαΐας κ. Κούκου Τρύφωνα.

Ο κ. Αλεξόπουλος συγχάρηκε τον Ταξίαρχο με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε εγκάρδια, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του. Ενώ πρόσθεσε την καλή συνεργασία που παραδοσιακά υπάρχει και από τα δύο μέρη όπου έχει κριθεί αναγκαίο.

Η συζήτηση με τον κ. Κούκο Τρύφωνα στράφηκε στα θέματα που απασχολούν τους υπαλλήλους του Υπουργείου Αμύνης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εν μέσω βαθιάς ύφεσης.

Βεβαίως η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κάτω από τη σκιά του πένθους για την απώλεια των τεσσάρων μελών του πληρώματος του στρατιωτικού ελικοπτέρου που κατέπεσε την 19η Απριλίου.

Ο κ. Αλεξόπουλος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στην τραυματία. Τέλος πρόσθεσε «οι ένοπλες δυνάμεις μας είναι σε ετοιμότητα και ακόμα και σε περιόδους βαθιάς κρίσης προσφέρουν με αυτοθυσία ακόμα και τη ζωή τους στο καθήκον».