Απίστευτη ένταση είχε το τελευταίο επεισόδιο του Survivor. Στο συμβούλιο του Νησιού και λίγο πριν ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη που θα αποχωρούσε, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την αποκάλυψη που συζητούσαν όλοι εδώ και λίγο καιρό. Για το απαγορευμένο φαγητό που εξασφάλισαν οι δύο ομάδες από διπλανό χωριό.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής του Survivor, η παραγωγή είχε ενημερωθεί για την κίνηση των παικτών να πάνε σε ένα διπλανό χωριό και να ανταλλάξουν κουβέρτες και παπούτσια με φαγητό. Ανέφερε μάλιστα πως η ομάδα των «Διασήμων» το έκανε δύο φορές ενώ αυτή των Μαχητών μία.

Ο Τανιμανίδης τόνισε μάλιστα πως η παραγωγή δεν θα επιτρέψει ξανά να συμβεί κάτι τέτοιο και πως αν ξαναυπάρξει κρούσμα τότε θα υπάρχουν συνέπειες αφού είναι κάτι ενάντια στους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Σε εκείνο το σημείο, πρώτος πήρε τον λόγο ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έχει συμβεί μια φορά στην ομάδα των «Μαχητών» και αφορούσε ένα καρβέλι ψωμί ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε και για ένα σάντουιτς.


Survivor: Η σοκαριστική αποκάλυψη του Τανιμανίδη στους παίκτες

Και ενώ όλοι θεώρησαν πως ο Ντάνος ήταν αυτός που πήγε και έκανε την ανταλλαγή, ένα ποστάρισμα του Στέλιου Χανταμπάκη τα ξημερώματα στο Instagram, ήρθε να μπερδέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα μιας και ανέφερε πως δεν ήταν ο Ντάνος αυτός που έφερε το σάντουιτς και το ψωμί ενώ παραδέχθηκε πως και ο ίδιος είχε φάει.