Ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού εξήγησε στους παίκτες του Survivor πως θα γίνει το πάρτι της ένωσης που όλοι περιμένουν, εξήγησε στους παίκτες και ποιες θα είναι οι συνθήκες διαβίωσης τους από την επόμενη μέρα της ένωσης, αλλά και με ποιον τρόπο θα διαγωνίζονται και θα κερδίζουν τα έπαθλα του παιχνιδιού.

«Το πάρτι είναι ένα βράδυ, είναι κάτι που θα γίνει σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο και θα τελειώσει. Από εκεί και πέρα, τι γίνεται την επόμενη μέρα; Η επόμενη μέρα θα σας βρει και τις δυο ομάδες μαζί να κοιμάστε και να ξυπνάτε στην ίδια παραλία, να διαβιώνετε στην ίδια παραλία. Στα αγωνίσματα όμως θα αγωνίζεστε ως δυο διαφορετικές ομάδες. Θα έρχεστε ως δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, θα αγωνίζεστε ως δυο ομάδες, θα κερδίζετε έπαθλα ως χωριστές ομάδες και στη συνέχεια θα επιστρέφετε πάλι στην κοινή παραλία όπου θα ζείτε όλοι μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι κοινή παραλία δεν σημαίνει κοινό σπίτι. Σημαίνει δύο διαφορετικές καλύβες, μία για την κάθε ομάδα» ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, αφήνοντας έκπληκτους τους παίκτες που μάλλον τα είχαν φανταστεί λίγο διαφορετικά.

«Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι από την ένωση. Εγώ ανυπομονώ να γνωρίσω τα παιδιά» δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ ο Κώστας Κοκκινάκης εξέφρασε τους προβληματισμούς του:

«Θα είναι σαν το δεύτερο ημίχρονο ενός αγώνα. Το δεύτερο θα είναι πιο δύσκολο έτσι το φαντάζομαι. Δεν θα είναι και πολύ εύκολο να είσαι στην ίδια παραλία και οι μεν να έχουν κερδίσει ένα έπαθλο και οι άλλοι όχι. Θα είναι λίγο δύσκολο αλλά θα προσαρμοστούμε. Είναι κάτι καινούριο που πρέπει να το ζήσουμε κι αυτό».


Survivor: Πως θα διαγωνίζομαι Μαχητές και Διάσημοι μετά την ένωση;