Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Ορισμένες απρόσμενες εξελίξεις και συνταρακτικά γεγονότα θα σε αποσυντονίσουν πολύ σήμερα και θα χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων και του εαυτού σου. Θέλοντας και μη φτιάχνεις ένα νέο πρόγραμμα και μπαίνεις σε μια καινούργια ρουτίνα. Βέβαια σύντομα θα διαπιστώσεις πως όλο αυτό το ξεβόλεμα ήταν καλό, καθώς τώρα έχεις ανανεωθεί και η νέα τάξη πραγμάτων σε ικανοποιεί περισσότερο από την προηγούμενη.

Αισθηματικές
Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να γίνεις πιο εξωστρεφής και να δείχνεις καθημερινά και με κάθε τρόπο την αγάπη και το ενδιαφέρον σου για τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει να σε συντροφεύει. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου εξομολογηθεί τον έρωτά του και θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Επαγγελματικές
Απόφυγε σήμερα να πάρεις ρίσκα και σημαντικές για το μέλλον της καριέρας σου αποφάσεις, διότι ίσως η σκέψη σου να μην είναι σωστή και να βρεθείς αργότερα προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Με ανάλογο συντηρητισμό και επιφυλακτικότητα κινήσου και στα οικονομικά σου, γιατί θα είναι αρκετά εύκολο να χάσεις τις ισορροπίες σου.

Ταύρος 

Η σημερινή ημέρα δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να μπορέσεις να δρομολογήσεις επιτέλους μεγαλόπνοα σχέδια που καιρό τώρα προετοίμαζες και που θα σε καταξιώσουν. Η συνεννόηση με τους γύρω σου επίσης διευκολύνεται και οι ιδέες σου θα βρουν σημαντική ανταπόκριση και εσύ αξιόλογους συμμάχους. Είσαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Αισθηματικές
Η ανανεωμένη σου ερωτική αύρα και η αυξημένη σου λίμπιντο, σε οδηγούν σε νέες ερωτικές περιπέτειες με τον αγαπημένο σου και η φλόγα μεταξύ σας θα αναζωπυρωθεί τόσο, που θα ερωτευθείτε από την αρχή. Τα νέα είναι ευχάριστα και για σένα που βαδίσεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, αφού το ασυγκράτητο πάθος σου θα σε βάλει ενεργά και πάλι στο ερωτικό παιχνίδι.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα σημειώνεις σημαντική άνοδο, και αυτό οφείλεται καθαρά και μόνο στην καλή και σκληρή δουλειά σου. Κάνε ένα μικρό διάλλειμα, ώστε να ξεκουραστείς, γιατί το χρειάζεσαι και το αξίζεις. Κατόπιν, συνέχισε με την ίδια τακτική, θέτοντας άλλους, υψηλότερους αυτή τη φορά στόχους. Τα οικονομικά σου καλυτερεύουν επιτέλους, αφού ευοδώνονται κάποιες προσπάθειές σου για επιπλέον εισόδημα.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα βρίσκει την ψυχολογία σου πολύ πεσμένη και σε έχουν κυριεύσει πεσιμιστικές τάσεις. Προσπάθησε να βγεις από αυτή την αρνητική ατμόσφαιρα που υπάρχει στη ζωή σου και κάνε ό, τι μπορείς για να νιώσεις πιο αισιόδοξος. Ασχολήσου με πράγματα που ξέρεις ότι σε ευχαριστούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα και να κάνεις πράξη τα σχέδιά σου σιγά-σιγά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή, περνάει σε μια νέα περίοδο ευημερίας, όπου όλα κυλούν ήρεμα και αρμονικά. Ωστόσο, μην επαναπαύεσαι και προσπάθησε καθημερινά να κάνεις ό, τι μπορείς, ώστε να μη διαταράξεις αυτή τη γαλήνη. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, οι μοίρα θα φέρει ένα άτομο στη ζωή σου και αν το χειριστείς σωστά θα καταφέρεις να κάνεις τη σχέση που ονειρευόσουν.

Επαγγελματικές
Ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που καθυστερούσαν και σε εκνεύριζαν πολύ, φαίνεται να διευκολύνονται κα μπορείς έτσι να ολοκληρώσεις αυτό που είχες ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά έμενες στάσιμος. Βελτίωσε τη σχέση σου με αξιόλογους συνεργάτες, γιατί μπορέσουν να σου λύσουν τα χέρια με προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις μελλοντικά. Στα οικονομικά σου βάλε ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε να βρεις τις ισορροπίες σου.

Καρκίνος

Προβλήματα που θα αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο και θα απορροφήσουν πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά σου. Όσο κι αν ζοριστείς ή πιεστείς, μην αντιδράσεις και κυρίως μην παραιτηθείς. Οφείλεις να σταθείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα, όπως θα ήθελες να κάνουν κι εκείνοι για σένα.

Αισθηματικές
Σήμερα το επικοινωνιακό κλίμα της σχέση σου θα είναι κακό και η γενικότερη ασυνεννοησία θα σε οδηγήσει σε ρήξη με τον αγαπημένο σου. Αν όμως καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και επιδιώξεις να ηρεμήσεις τα πνεύματα, η μέρα θα κυλήσει πιο ήρεμα. Αν από την άλλη η μοναξιά σου σε έχει κουράσει, ετοιμάσου να απαλλαγείς σύντομα από αυτή, καθώς θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γεμίσει χαρά και ζωντάνια.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου δεν είναι αυτές που θα ήθελες, αλλά μην απογοητεύεσαι. Πάτα γερά στα πόδια σου και κάνε τις αλλαγές που θες, προκειμένου να είσαι ικανοποιημένος και να μπορέσεις να δρομολογήσεις όσα καιρό τώρα σχεδιάζεις. Ως προς τα οικονομικά σου, είσαι αρκετά επιρρεπής σε σπατάλες και καλό θα ήταν να περιορίσεις αυτήν την κακή συνήθεια, αν δε θες να χάσεις κάθε έλεγχο.

Λέων

Σήμερα θα είσαι εξαιρετικά δραστήριος και αποφασιστικός, γεγονός που θα σε βοηθήσει να προσπεράσεις εμπόδια και δυσκολίες που σε πήγαιναν πίσω στα πλάνα σου. Έχεις μεγάλες φιλοδοξίες και όνειρα, και αυτή σου η δυναμική στάση σε βοηθάει να κάνεις πράγματα, ώστε να πάρουν σάρκα και οστά.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να κάνεις σήμερα κάποιες απαραίτητες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να διαλευκάνετε κάποια πράγματα και να είστε ήρεμοι κι χαλαροί. Αν από την άλλη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, ένας παλιός έρωτας έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και καλό θα ήταν να δώσεις μια ευκαιρία, αφού καμιά φορά οι άνθρωποι αλλάζουν.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα γίνουν συζητήσεις για θέματα που θα αφορούν την καριέρα σου και που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου στον αντίποδα, βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο και καλό θα ήταν να αποφύγεις κάθε περιττό έξοδο.

Παρθένος

Η αποφασιστικότητα και η θετική σου σκέψη σε ωθούν να επιχειρήσεις και να πετύχεις πράγματα, που θα σου δώσουν μεγάλη ηθική ικανοποίηση και θα σε βοηθήσουν να έχεις μια καθημερινότητα πολύ κοντά στις προσδοκίες σου. Γενικότερα πάντως φρόντισε να αποφεύγεις ακρότητες και να αφιερώνεις τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σου και στα κοντινά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές
Προτίμησε σήμερα να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σου για τα προβλήματα της σχέσης σας και να μην αφήσεις όλη μια μέρα να περάσει έτσι, συνεχίζοντας να προσποιείσαι πως όλα είναι ρόδινα. Αν καταφέρεις να δώσεις από κοινού λύσεις με το ταίρι σου τότε ναι, θα είναι όλα πραγματικά καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να είσαι πιο ευχάριστος και προσιτός, γιατί υπάρχουν άτομα που θέλουν να σε πλησιάσουν, αλλά διστάζουν.

Επαγγελματικές
Σε επαγγελματικό επίπεδο, όλα βαίνουν καλώς και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές συνθήκες και την απουσία προβλημάτων, ώστε να δρομολογήσεις τολμηρά σχέδια που ξέρεις ότι θα σε καταξιώσουν, αλλά δίσταζες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να διορθώνονται, αλλά προτίμησε να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες αντί να κάνεις έξοδα και ανοίγματα.

Ζυγός

Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας σε επηρεάζουν θετικά και αποφασίζεις να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να αναθεωρήσεις τακτικές και απόψεις για άτομα και καταστάσεις. Αυτό θα βελτιώσει και θα αναβαθμίσει εξαιρετικά τη ζωή σου και εσύ θα είσαι πολύ αισιόδοξος και θετικός στο εξής.

Αισθηματικές
Συνειδητοποιείς πλέον πως ο σύντροφός σου έχει αλλάξει και δεν σου προσφέρει πια αυτά που ονειρευόσουν και έχεις ανάγκη. Προτού πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις, συζήτησε μαζί του και εξήγησέ του πως βλέπεις την κατάσταση. Ίσως δείξει κατανόηση και κάνει κάτι για να βελτιώσει τα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος. μην κλείνεσαι στο καβούκι σου και βγες έξω έστω και με το ζόρι, αν θες να αλλάξει το κλίμα στα ερωτικά σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά βρίσκεσαι σε καλό σημείο, αλλά μην αρκείσαι σε αυτό και εξάντλησε κάθε περιθώριο περεταίρω εξέλιξης που υπάρχει. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να μην επιτρέψεις σε τίποτα και σε κανέναν να σε βάλει σε δεύτερες σκέψεις ή να σε πτοήσει.

Σκορπιός

Η πίεση λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας σε έχει φέρει στα όρια των σωματικών και ψυχολογικών αντοχών σου, με αποτέλεσμα να μην είσαι πλέον σε θέση να κάνεις το οτιδήποτε. Αφιέρωσε επειγόντως χρόνο στην ξεκούρασή σου, γιατί το έχεις μεγάλη ανάγκη. Έτσι, θα επανέλθεις πιο δυνατός και θα βάλεις μια τάξη. Τα οικονομικά σου, είναι σε σχετικά καλό επίπεδο, οπότε συνέχισε τις προσπάθειες πλήρους ανάκαμψης.

Αισθηματικές
Σε προσωπικό επίπεδο βιώνεις μια πολύ ευχάριστη περίοδο, αφού έχεις θέσει πολύ γερά θεμέλια στη σχέση σου και τίποτα δεν είναι ικανό να χαλάσει το όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι σπουδαίο στη ζωή σου, φόρα την καλή σου διάθεση και βγες έξω, αφού η ημέρα ευνοεί φλερτ που θα σε τονώσουν και αξιόλογες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα σήμερα στη δουλειά σου θα είναι πολύ δύσκολα, αφού δεν θα μπορείς να συνεννοηθείς με τους συνεργάτες σου, ούτε να προχωρήσεις στην πορεία υλοποίησης των στόχων σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, διότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη. Στα οικονομικά σου, κινήσου με πολλή προσοχή και μεθοδικότητα.

Τοξότης

Επιστράτευσε τη διπλωματία σου και το ένστικτό σου, ώστε να διαχειριστείς τις αναποδιές και τα προβλήματα της ημέρας. Ξέρεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, αρκεί να έχεις πίστη στις δυνάμεις σου και να μην απογοητεύεσαι. Σύντομα όλα θα φτιάξουν και θα κάνεις ό, τι είναι απαραίτητο, προκειμένου να δώσεις πνοή σε μεγάλα σου σχέδια.

Αισθηματικές
Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να διαλευκάνεις κάποιες περίπλοκες υποθέσεις στα αισθηματικά σου και να αναβαθμίσεις έτσι τη σχέση σου. Εσύ που δεν διατηρείς μόνιμη σχέση αυτό το διάστημα, ετοιμάσου να υποδεχτείς ένα καινούργιο έρωτα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα διαπρέπεις, οπότε συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς και θα κάνεις ολοένα και μεγαλύτερα βήματα προς την κορυφή. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολύ κακή διαχείριση και καλό θα ήταν να φτιάξεις ένα πλάνο, ώστε να ξέρεις που βαδίζεις και να μην κάνεις λάθος κινήσεις.

Αιγόκερως

Η θετική σου διάθεση και σκέψη, συμβάλλουν ώστε να διαχειριστείς ευκολότερα προβληματικές καταστάσεις της ζωής σου και να δώσεις τις καταλληλότερες λύσεις. Παίρνοντας θάρρος και δύναμη, συνεχίσεις με αποφασιστικότητα και τόλμη από εδώ και στο εξής, ώστε να πετύχεις κάθε σου επιδίωξη.

Αισθηματικές
Σήμερα θα μπορέσεις να έρθεις πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου και θα περάσετε μια όμορφη ημέρα, γεμάτη τρυφερότητα και κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δυο σας. Αν πάλι βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, τόλμησε να κάνεις το πρώτο βήμα, ώστε να πλησιάσεις αυτόν που θες.

Επαγγελματικές
Οπλίσου με υπομονή και ψυχραιμία, γιατί θα σου χρειαστούν για να μπορέσεις να βάλεις σήμερα μια τάξη στα θέματα και τις εκκρεμότητες της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν πολύ, οπότε οργανώσου σωστά και προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες σου.

Υδροχόος

Επιμένεις να κινείσαι με τακτικές και μεθόδους που βλέπεις ότι δεν έχουν αποτέλεσμα. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει κι εσύ οφείλεις να προσαρμοστείς σε αυτά. Οργανώσου λοιπόν εκ νέου, ώστε να μπορείς μέσα στη νέα πραγματικότητα να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Έτσι μόνο θα φτάσεις εκεί που θες και θα είσαι ικανοποιημένος από τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Τα πράγματα τη σχέση σου φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά και ειδικότερα αν εξωτερικεύσεις όλα σου τα βαθιά αισθήματα για τον αγαπημένο σου, απαλλαγμένος από ανόητους εγωισμούς και δισταγμούς, θα καταφέρεις να ισχυροποιήσεις πολύ τη σχέση σου και να περνάς τέλεια μέσα σε αυτή. Αν είσαι αδέσμευτος, η σεξουαλικότητά σου που βρίσκεται στα ύψη, θα σε οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες και αξέχαστες στιγμές πάθους.

Επαγγελματικές
Η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα είναι τα συναισθήματα που σε χαρακτηρίζουν σήμερα, ως προς το μέλλον της δουλειάς σου. Απευθύνσου για βοήθεια σε έμπιστους συνεργάτες και θα δεις ότι η βοήθειά τους θα είναι πολύτιμη. Τα οικονομικά σου, βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο, οπότε περιόρισε στο ελάχιστο την καταναλωτική σου μανία.

Ιχθείς

Φρόντισε σήμερα να κινείσαι με πολλή προσοχή και επιφυλακτικότητα. Θα είναι εύκολο να κρίνεις ή να ενεργήσεις με λάθος τρόπο και να βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Φρόντισε να πάρεις κάποιες αποστάσεις από τα γεγονότα και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για μια πιο ευνοϊκή ημέρα.

Αισθηματικές
Έχεις την τάση να αφήνεις τον εαυτό σου να χαλιέται με ασήμαντες λεπτομέρειες και χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αντί να κάνεις τρελά σενάρια και να κουράζεις τον σύντροφό σου, προτίμησε να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς μόνο στα θετικά και ουσιώδη. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, μια νέα γνωριμία θα έρθει να σε αναστατώσει ευχάριστα.

Επαγγελματικές
Ο φόρτος εργασίας σου είναι μεγάλος και ο χρόνος σου περιορισμένος. Ξέρεις όμως ότι αν το βάλεις πραγματικά στόχο, μπορείς να τα καταφέρεις. Ανασκουμπώσου λοιπόν και δώσε το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου, ώστε να φανείς αντάξιος των προσδοκιών σου και να αποδείξεις σε όλους τη δύναμη και την αξία σου. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για τα οικονομικά σου, οπότε κάνε σήμερα κινήσεις που υπό άλλες συνθήκες δε θα τολμούσες και που στο τέλος θα σε δικαιώσουν και θα σου αποφέρουν τα μέγιστα.