Το νέο τραγούδι του Πατρινού Χρήστου Κωνσταντόπουλου κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στα social media, κάνοντας ήδη αρκετά καλές εντυπώσεις.

Πρόκειται για το τραγούδι «Σκουριά», με ένα βίντεο κλιπ ιδιαίτερα κινηματογραφικό και χορευτικό και το οποίο παρόλο που ανέβηκε μόλις την Πέμπτη, έχει κάνει αρκετά views και «χτυπήματα» στο you tube και στο facebook, με τους φίλους του τραγουδιστή να του εκφράζουν τον θαυμασμό τους και να του δίνουν τα συγχαρητήρια τους.

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος από την πλευρά του έγραψε στα social media για το τραγούδι του: «Σας παρουσιάζω με μεγάλη χαρά το νέο μου τραγούδι ''Σκουριά''.  Ένα τραγούδι που τη μουσική μου χάρισε ο Χρίστος Θεοδώρου και τους στίχους ο Μάνος Ορφανουδάκης μέσα από την σκηνοθετική ματιά της Βάσιας Αναγνωστοπούλου.

Ένα τραγούδι που περιγράφει την δυσκολία των ανθρώπινων σχέσεων στην εποχή που ζούμε μα η ελπίδα παραμένει ζωντανή για να μπορούμε περήφανα ακόμα να αντέχουμε και να ονειρευόμαστε. Εύχομαι να αγγίξει τον καθένα από εσάς ξεχωριστά και να το αγαπήσετε…».


Χρήστος Κωνσταντόπουλος - Σκουριά (Official Video Clip)