Η Σούπερ Λίγκα και το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη την Παναχαϊκή.

Σε αυτό το μήκος κινήθηκαν οι δηλώσεις των παικτών της Εθνικής ομάδας επίλεκτων, της επονομαζόμενης Dream Team, μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή, στο γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα.

Ο Γιώργος Καραγκούνης που αγωνίστηκε ως αλλαγή του Θόδωρου Ζαγοράκη τόνισε: «Η Παναχαϊκή λείπει από την Α' Εθνική. Το ποδόσφαιρο την έχει ανάγκη», ενώ σε ερώτηση για το αν το Εθνικό μας συγκρότημα μπορεί να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας είπε: «Γιατί να μην μπορεί; Σαφώς και μπορεί».

Ο Ντέμης Νικολαϊδης που μαζί με τον Γρηγόρη Γεωργάτο δεν αγωνίστηκαν καθόλου, βλέποντας το ματς από τον πάγκο, ντυμένοι με τα πολιτικά τους τόνισε από την πλευρά του: «Χαιρόμαστε πολύ που βρεθήκαμε στην Πάτρα, ήρθαμε φυσικά και λόγω του Κώστα που βρίσκεται στην ομάδα αλλά και για το φιλανθρωπικό μέρος. Παρακολουθώ την πορεία της Παναχαϊκής και από ότι ξέρω θα βγει πρωταθλήτρια κάτι που δείχνει και την δουλειά που γίνεται στο σύλλογο».

Σε ερώτηση για το αν το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη την Παναχαϊκή, απάντησε: «Φυσικά και την έχει ανάγκη. Θυμάμαι κάποια στιγμή στο παρελθόν ότι οι 9 ομάδες της Α' Εθνικής ήταν από την Αθήνα και αυτό δεν ήταν ωραίο. Εννοείται πως ομάδες με την ιστορία της Παναχαϊκής θα πρέπει να επιστρέψουν σύντομα στη Σούπερ Λιγκ».