Μάρτυρες μιας πολύ ωραίας συνάντησης πάνω στην σκηνή έγιναν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 19 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Στέφανος Κορκολής και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη χάρισαν στο κοινό μια πολύ ωραία Ανοιξιάτικη βραδιά με μουσικές και τραγούδια που όλοι έχουν αγαπήσει.

Για περισσότερες από τρεις ώρες σε ένα πρόγραμμα λιτό και χωρίς περιτύλιγμα τόλμησαν να πειραματιστούν με τραγούδια που δεν είχαμε συνηθίσει να συνοδεύονται μόνο από το πιάνο όμως το πιο σημαντικό ήταν πως κατάφεραν να μοιραστούν μαζί μας
ακούσματα που ξετυλίχθηκαν με μοναδικό τρόπο.

Ένα μαγικό ρεσιτάλ πιάνου-φωνής όπου τα παλιά μπλέχτηκαν μελωδικά με τα καινούργια σε μια κατάμεστη αίθουσα.


Το "reunion" όπως ονόμασαν αυτήν την συνάντηση ήταν κάτι που το Πατρινό κοινό περίμενε και φάνηκε στο χειροκρότημα.

Οι δυο τους "έπαιξαν" πάνω στην σκηνή και χαριτολογώντας "κοντραρίστηκαν" σε μια παράσταση στην οποία το κοινό είχε ενεργό ρόλο τραγουδώντας "Θεός αν είναι", "ο άγγελος μου", "όλα αυτά που φοβάμαι" και πολλά ακόμα όπως αγαπημένα τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου αλλά και νέα κομμάτια από την συνεργασία των δύο τους.

Ο κόσμος παραδόθηκε σε όλο αυτό και με τα κινητά τους τηλέφωνα ηχογραφούσαν τραγούδια για να θυμούνται για πάντα τις όμορφες αυτές στιγμές!

Η διοργάνωση ήταν άψογη και άπαντες αποχώρησαν με το χαμόγελο στα χείλη και μια γλύκα που μόνο μια τέτοια βραδιά θα μπορούσε να δημιουργήσει!


Στέφανος Κορκολής & Άλκηστις Πρωτοψάλτη @Patra 2017


Κορκολής - Πρωτοψάλτη Παν/μιο Πατρών 2017